Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Στο Δερβένι , συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου γιά την επέκταση του αποχετευτικού παρουσία βουλευτών και του περιφεριάρχη Π. Τατούλη.

Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης "ο προϋπολογισμός & το ετήσιο πρόγραμμα δράσης του Δήμου , έτους 2013" ύψους 17 εκ. ευρώ περίπου, Η ψήφιση του προϋπολογισμού ήταν το μοναδικό θέμα προς συζήτηση στην ημερησία διάταξη, της χθεσινής συνεδρίασης.

Η επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης θα πραγματοποιηθεί στο Δερβένι, την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013, ανήμερα της εορτής του Αγίου Βλασίου, παρουσία Βουλευτών του Νομού, Περιφερειάρχη και λοιπών παραγόντων . Κυρίαρχο θέμα συζήτησης της συνεδρίασης του Δερβενίου η επέκτασητου αποχετευτικού προς το Δυτικό τμήμα του Δήμου, έργο που τέθηκε πρόσφατα εκτόςχρηματοδότησης.

Με μοναδικό θέμα την"Ψήφιση προϋπολογισμού & ετήσιου προγράμματος δράσηςέτους 2013"στην ημερησία διάταξη, συνεδριάζει σήμερα στις 2 μετά το μεσημέρι, το Διοικητικό Συμβούλιο του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου Παιδείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης- Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ξυλοκάστρου –Ευρωστίνης «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ»

Συνεδριάζει την προσεχή Τρίτη στις 2 μετά το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης στο γραφείο του Προέδρου αυτής στο Δημοτικό Κατάστημα, σύμφωνα με τα άρθρα 72 και 75 του Ν. 3852/2010, με ημερησία διάταξη τα παρακάτω 20 θέματα :
1.Ψήφιση πίστωσης για αποζημίωση υπερωριακής εργασίας προσωπικού αορίστου χρόνου. 2.Ψήφιση πίστωσης για εργοδοτικές εισφορές ΙΚΑ αορίστου.
3.Ψήφιση πίστωσης για τόκους δανείων εσωτερικού.
4.Ψήφιση πίστωσης για αμοιβές και προμήθειες τραπεζών.
5.Ψήφιση πίστωσης για χρεολύσια δανείων εσωτερικού
6.Ψήφιση πίστωσης για δικαιώματα τρίτων (ΔΕΗ κλπ) από την είσπραξη τελών και φόρων. 7.Ψήφιση πίστωσης για φωτισμό και κίνηση (με ηλεκτρισμό ή φωταέριο) για δικές τους υπηρεσίες. 8.Ψήφιση πίστωσης για εισφορά υπέρ Δήμων και Κοινοτήτων 15% ΤΑΠ.
9.Ψήφιση πίστωσης για λοιπές παροχές σε είδος (γάλα εργατοτεχνικού προσωπικού) - συνεχιζόμενο.
10.Ψήφιση πίστωσης για προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για κίνηση μεταφορικών μέσων - συνεχιζόμενο.
11.Ψήφιση πίστωσης για προμήθεια καυσίμων και λιπαντικών για λοιπές ανάγκες - συνεχιζόμενο. 12.Ψήφιση πίστωσης για ετήσια εισφορά στο ΤΕΑΔΥ-ΤΠΔΥ
13.Ψήφιση πίστωσης για ΑΦΟΙ ΚΑΡΑΝΙΚΗ ΑΤΕΒΕ και Κουνατίδη Χαράλαμπο (Πράσινο Ταμείο). 14.Ψήφιση πίστωσης για τόκους δανείων εσωτερικού Δήμου.
15.Ψήφιση πίστωσης για τόκους δανείων εσωτερικού ΔΗΚΕΞΕ
16.Ψήφιση πίστωσης για τόκους δανείων εσωτερικού ΔΕΥΑΞΕ.
17.Ψήφιση πίστωσης για χρεολύσια δανείων εσωτερικού ΔΗΚΕΞΕ.
18.Ψήφιση πίστωσης για χρεολύσια δανείων εσωτερικού ΔΕΥΑΞΕ.
19.Ορισμός επιτροπής.
20.Αποδοχή δωρεάς οδοστρωτήρα.