Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Παναγιώταρος: Η επέτειος του Μελιγαλά θα γίνει εθνική εορτή! Video


Επτά βουλευτές της Χρυσής Αυγής με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη παραβρέθηκαν στην επέτειο της μάχης του Μελιγαλά. "Τιμή στους χίτες και ταγματασφαλίτες" φώναζαν εκατοντάδες μέλη και οπαδοί του κόμματος...
Οι Χρυσαυγίτες με ελληνικές σημαίες και σημαίες του κόμματός τους, παρατεταγμένοι σαν στρατός, όπως γράφει το eleftheriaonline.g φώναξαν συνθήματα, όπως "αλήτες – φονιάδες – κομμουνιστές’’, "τσεκούρι και φωτιά στα κόκκινα σκυλιά’’, "ο λαός δεν ξεχνά τους προδότες τους κρεμά’’, "Αίμα – τιμή – Χρυσή Αυγή’’.
Ο ομιλητής Γιάννης Μπουγάς, καθηγητής – απόδημος από τον Καναδά, είπε ότι η εκδήλωση δεν είναι γιορτή μίσους και χαρακτήρισε "μοναδικό και ανατριχιαστικό το έγκλημα του Μελιγαλά". Μίλησε για παραποίηση του εγκλήματος στην αριστερή βιβλιογραφία και ζήτησε να επισκεφθεί το Μελιγαλά κάποιος πρωθυπουργός, όπως πρωθυπουργοί έχουν επισκεφθεί τον Αη Στράτη και τη Μακρόνησο.
Χαιρετισμούς απηύθηναν εκ μέρους των συγγενών των θυμάτων ο Χρήστος Μπένος, ο δήμαρχος Οιχαλίας Φίλιππος Μπάμης και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος, που μίλησε για καινούργιους συμμορίτες, Δεξιούς και Αριστερούς και είπε χαρακτηριστικά πώς "Οι γιορτές αυτές είναι γιορτές μνήμης και όχι γιορτές μίσους. Τώρα που η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει, αυτές οι γιορτές θα γίνουν εθνικές...."

Δείτε το video από το pelopsnews.gr:


 


Παρουσία τριών Αντιδημάρχων εγκαινιάστηκε το γραφείο της Χρυσής Αυγής στην Κυπαρισσία
Με δυνατή παρουσία εκατοντάδων Εθνικιστών και πατριωτών, μελών και φίλων της Χρυσής Αυγής από την Τριφυλία (Γαργαλιάνους Φιλιατρά, Κυπαρισσία) και άλλες περιοχές έγιναν τα εγκαίνια του γραφείου του Πυρήνα της Χρυσής Αυγής στην Κυπαρισσία το μεσημέρι.Πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 500 άτομα.

Στα εγκαίνια του γραφείου της Χρυσής Αυγής παραβρέθηκαν τρεις από τους έξι Αντιδημάρχους του Δήμου Τριφυλίας, και συγκεκριμένα οι Παναγιώτης Τσίγγανος, Γιάννης Φλιντίσης, και Γιάννης Μερκούρης.

Ο υποψήφιος βουλευτής Νικήτας Μανδραπήλιας, που είναι και ο υπεύθυνος λειτουργίας του γραφείου, καλωσόρισε τους βουλευτές και τους συγκεντρωθέντες.Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο βουλευτής Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης και μετά μίλησε ο βουλευτής της Β' Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος.