Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚ​Η ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ​"!

Παρούσα σε μια πολύ σημαντική μέρα για το Δήμο Αιγιάλειας η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ", οπου και θα αποδώσει τιμές σε μια πολύ σημαντική διοργάνωση!


Σημερα Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012 και από ώρα 16:00 έως 20:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες στίβου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Τεχνική Επιτροπή Στίβου του ΑΣΑΕΔ με τη συνδρομή του Ν.Π.Δ.Δ. «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ» και της Ε.Α.Σ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσου. Στους αγώνες θα συμμετάσχουν οι αντιπροσωπευτικές ομάδες του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού, της Πολεμικής Αεροπορίας, της Ελληνικής Αστυνομίας, του Λιμενικού, του Πυροσβεστικού Σώματος και του ΓΕΕΦ Κύπρου, στο πλαίσιο υλοποίησης Διακρατικής Αθλητικής Συνεργασίας.


Παράλληλα με τους αγώνες θα γίνουν και αγώνες αθλητών μικρών κατηγοριών από την περιοχή.


Στους αγώνες θα συμμετάσχουν αθλητές, οι οποίοι υπηρετούν στις ΕΔ και στα ΣΔ με σημαντικές διακρίσεις: όπως σε Ολυμπιακούς αγώνες, Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα (Ιακωβάκης, Θεοδωράκος, Ζάραγκας, Ήλτσιος, Δημάκη) και άλλων πρωταθλητών και μελών των Εθνικών Ομάδων Στίβου.


Παρακαλείται το φίλαθλο κοινό της περιοχής μας να παρακολουθήσει τους αγώνες αυτούς οι οποίοι, ούτως ή άλλως αποτελούν μεγάλη τιμή για το Δήμο Αιγιαλείας.