Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Εντολή Δένδια: Να συλλαμβάνονται βουλευτές της Χρυσής Αυγής



- Άντρες της ασφάλειας θα ''μαρκάρουν'' από κοντά άτομα του ακροδεξιού χώρου
- Η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα παρακολουθεί ιστοσελίδες που διακινούν υλικό και πληροφορίες σχετικά με κινήσεις ακροδεξιών οργανώσεων στη χώρα
- Έχει ήδη ενημερωθεί ο Αρχηγός της Αστυνομίας και όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας
- Διαβάστε όλα τα μέτρα που αποφάσισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη έχει ήδη ενημερώσει τον Αρχηγό της Αστυνομίας, ο οποίος με τη σειρά του το κοινοποίησε σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής» στην απόφαση να συλλαμβάνονται ακόμα και βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όταν τελούν αδίκημα, κατέληξε ο Ν.Δένδιας μετά τα τελευταία επεισόδια που έγιναν από βουλευτές και οπαδούς της Χρυσής Αυγής.

Για αυτό και παρατηρήθηκε, από την προηγούμενη εβδομάδα, το φαινόμενο ''εγκατάστασης αστυνομικών έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα υπάρχουν και άλλα μέτρα που έχει προκρίνει ο Ν.Δένδιας.

- Η εμπλοκή της Κρατικής Ασφάλειας, οι άνδρες της οποίας αναλαμβάνουν να παρακολουθούν στενά τις κινήσεις μελών του ακροδεξιού χώρου γενικότερα.
- Η αποστολή οδηγιών σε όλα τα αστυνομικά τμήματα για να βρίσκονται σε ετοιμότητα. Στο πλαίσιο αυτού του μηνύματος, εντάσσεται και η σύσταση να μην εξαιρούνται ακόμη και βουλευτές όταν αυτοί παραβιάζουν τον νόμο. Την τελική απόφαση βέβαια θα τη λαμβάνουν οι εισαγγελικές αρχές, αλλά υπάρχει -σύμφωνα με πληροφορίες- η ερμηνεία ότι ακόμη και κακούργημα να μη διαπράττεται, το αστυνομικό όργανο έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στη σύλληψη και την παραπομπή στο Αυτόφωρο μέλους του Κοινοβουλίου.
Παρακολούθηση, σε συνεργασία με την υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τον επικεφαλής της Μ. Σφακιανάκη, συγκεκριμένων ιστοσελίδων που διακινούν υλικό και πληροφορίες σχετικά με κινήσεις ακροδεξιών οργανώσεων στη χώρα.

Διαβάστε επίσης :
 
newsit.gr