Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Τον “τιμώρησε” ένας... πρώην του - “Σφαλιάρα” Πανθρακικού σε Παναθηναϊκό

Μετά την ισοπαλία μέσα στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα στην Κομοτηνή από έναν πολύ καλό Πανθρακικό (1-0). Οι “πράσινοι” είχαν τις ευκαιρίες, αλλά ένας παλιός τους παίκτης, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τους... τιμώρησε στο 83' , παίρνοντας “εκδίκηση” για τον τρόπο που έφυγε από την ομάδα. Το "τριφύλλι" χάνει σημαντικό έδαφος για τον τίτλο, από την τρίτη κιόλας αγωνιστική!
Πανθρακικός: Κουτσόπουλος, Στάθης (67’ Μίνγκα), Βαϊρουά, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μακροδημήτρης, Χρήστου, Μπαϊκαρά (67’ Σπυλιοπείδης), Σαρακατσάνος, Λαδάκης.
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Σισοκό, Πίντο, Ζέκα, Βιτόλο, Χριστοδουλόπουλος (68’ Μαυρίας), Σεϊταρίδης (59’ Μαρίνος), Φορναρόλι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κουίνσι (70’ Τοτσέ).
Στον πάγκο: Κοτσόλης, Πετρόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος.

“Όρθια” με 8 η Βέροια – Ρεσιτάλ αστοχίας για Λεβαδειακό

Έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ισπανό γκολκίπερ Γιόναθαν Λόπεθ, η Βέροια άντεξε στη Λιβαδειά για την τρίτη αγωνιστική της ελληνικής Σούπερ Λίγκας, αποσπώντας ισοπαλία 0-0 από τον καταιγιστικό αλλά άστοχο Λεβαδειακό που έφτασε δυο φορές μία ανάσα πριν το γκολ. Με το... καλημέρα (2') οι Βοιωτοί κέρδισαν πέναλτι, όταν ο Τόμας ανέτρεψε τον Ναπολεόνι. Ο Ιταλός ανέλαβε ο ίδιος να το εκτελέσει, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον πορτιέρε της Βέροιας. Η δεύτερη σημαντική φάση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 36', όταν ο Ναπολεόνι και πάλι βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή της Βέροιας, όμως το σουτ του εν κινήσει κατέληξε στο αριστερό δοκάρι του Λόπεθ, που ήταν εξαιρετικός.
 Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με οκτώ παίκτες καθώς ο διαιτητής Κάκος έστειλε στα αποδυτήρια  στο 45' τον Σνάουτνερ , στο 84' τον Τζόναθαν Λόπεζ  με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο 90+2', με απ' ευθείας κόκκινη τον Μπεθέρα !
Και με οκτώ αντίπαλους οι Βοιωτοί δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο υπόλοιπο του αγώνα κι έτσι η «βασίλισσα του Βορρά» απέδρασε με τον βαθμό από την Λιβαδειά μετά το τελικό 0-0!.

Λεβαδειακός (Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος (58' Μαχαίρας), Γεωργίου (65' Κουτσόπουλος), Χοσέμι, Μεντί, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ναπολεόνι, Ροτζέριο, Πόι, Βασιλείου

Βέροια (Καρύδας): Λόπεθ, Γεωργιάδης, Τόμας, Καλογέρης, Σνάουτσνερ, Μπάρμπας, Καφές, Καλτσάς (85' Καντιμοίρης), Ζε Βίτορ, Μπαργκάν (46' Μπεσέρα), Ιωάννου