Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Εκτός ψηφοδελτίων ο Θανάσης Τσούρας

Ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου, με σημειολογική αναφορά στην πολιτική κληρονομιά του Γιώργου Γεννηματά, ο Θανάσης Τσούρας, δεν θα είναι υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στις πρόωρες εκλογές που πλησιάζουν.
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Θανάσης Τσούρας, ο οποίος στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση είχε κεντρικό ρόλο στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων με τους υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ σε όλη τη χώρα, όντας ένα από τα πρόσωπα τα οποία εμπιστευόταν ο Γιώργος Παπανδρέου.
«Πάντοτε προσπαθώ και πορεύομαι με βάση αρχές και αξίες. Αυτές που με οδήγησαν να έχω την τιμή να είμαι συνιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Αυτές που σήμερα είναι επίκαιρες, όσο ποτέ άλλοτε. Αρχές και αξίες που πρέπει να μας οδηγήσουν σε ένα νέο συμβόλαιο με το λαό. Συμβόλαιο του πατριωτισμού, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Σε αυτόν τον αγώνα συστρατεύομαι, αν και δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής σε αυτές τις εκλογές. Παραμένω φυσικά ενεργό στέλεχος του Κινήματος, Στην πρώτη γραμμή και με όλες μου τις δυνάμεις. Για να φέρουμε την ελπίδα, τη σιγουριά, την προοπτική σε κάθε Έλληνα. Για να χτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει και δικαιούμαστε», ήταν τα λόγια του Θανάση Τσούρα.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΑΡΡΗΣ / statesmen.gr