Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Γιάννης Μιχελάκης: Ο κ. Παπακωνσταντίνου –έστω και αργά- καρφώνει τον κ. Βενιζέλο. Αποκαλύπτει, έτσι, ότι και ο νέος αρχηγός του είναι υπόλογος, στο ίδιο έγκλημα, τουλάχιστον όσο και ο προκάτοχός του.

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιάννης Μιχελάκης, αναφερόμενος στη δήλωση Παπακωνσταντίνου (εκπομπή «ΝΕΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ», τηλεόραση ΣΚΑΪ) ότι ο κ. Βενιζέλος, σε αντίθεση με άλλα στελέχη της κυβέρνησης Παπανδρέου, είδε «το συνολικό κείμενο του Μνημονίου», ήταν στην υποτιθέμενη «διαπραγμάτευση» και έκανε σχετικά «σχόλια» στο κείμενο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ενώ σχεδόν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου, ακόμη και η τότε υπουργός Οικονομίας, γνώριζαν μόνο το τμήμα του Μνημονίου, που αφορούσε στις αρμοδιότητές τους, ο κ. Βενιζέλος μετείχε στη σύνταξή του, όχι μόνον ως κυβερνητικό στέλεχος, αλλά και ως νομικός.
Είναι, γι’ αυτό, διπλά συνένοχος στις μοιραίες αποφάσεις που – όπως συνομολογούν οι πάντες, αλλά και οι κορυφαίοι “σύντροφοί” του – οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου –έστω και αργά- καρφώνει τον κ. Βενιζέλο. Αποκαλύπτει, έτσι, ότι και ο νέος αρχηγός του είναι υπόλογος, στο ίδιο έγκλημα, τουλάχιστον όσο και ο προκάτοχός του.
Όπως σ’ όλα τα άλλα, έτσι και σε ό,τι αφορά το μνημόνιο, τι Παπανδρέου, τι Βενιζέλος!!».