Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Ο Σαμαράς κατεβαίνει στο Αιγάλεω

Το Λεκανοπέδιο Αττικής είναι ο φυσικός χώρος της μεγάλης πολιτικής μάχης των εκλογών που έρχονται, με τον Αντώνη Σαμαρά να δίνει έμφαση ιδίως στη Β’ Αθηνών. Τη μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Ευρώπης.
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχεδιάζει να πραγματοποιήσει κύκλο περιοδειών σε δήμους της περιοχής, που θεωρούνται βαρόμετρο για το εκλογικό αποτέλεσμα, προκειμένου να συσπειρώσει την κομματική βάση της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και να περάσει με αποτελεσματικά το μήνυμα της πολιτικής αλλαγής που κομίζει η σημερινή Αξιωματική Αντιπολίτευση, για τη διαπραγμάτευση και διόρθωση προβληματικών πτυχών του Μνημονίου.
Ο Αντώνης Σαμαράς θα κάνει… ποδαρικό το Σάββατο από το Αιγάλεω, έναν δύσκολο δήμο, που ήταν στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας την περίοδο της πολιτικής κυριαρχίας της, μετά το 2002, για να χαθεί στις εκλογές του 2010, όταν η «γαλάζια» παράταξη βρισκόταν πλέον στην αντιπολίτευση.
Ενεργή συμμετοχή στην περιοδεία του Αντώνη Σαμαρά στο Αιγάλεω, που θα συνοδευτεί από ομιλία, θα έχει ο επί οκταετία δήμαρχος της περιοχής Δημήτρης Καλογερόπουλος, ο οποίος συνεχίζει να έχει κεντρικό ρόλο στα οργανωτικά της Νέας Δημοκρατίας, στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.
Ο κ. Καλογερόπουλος άλλωστε ήταν από τους ένθερμους υποστηρικτές της ανάγκης για μια πορεία του Αντώνη Σαμαρά προς τον λαό, από τη στιγμή που ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι σήμερα το συγκριτικό πλεονέκτημα της Νέας Δημοκρατίας, στο δρόμο προς τις κάλπες.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΖΕΡΒΟΣ / statesmen.gr