Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΛΙΓΟ '67, ΛΙΓΟ '74, ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΝΕΟ '22

Ημέρες πολιτικής απαξίωσης και αποσταθεροποίησης του περασμένου αιώνα προβάλλουν να έρχονται και πάλι ως νέοι Εφιάλτες της ελληνικής ιστορίας.  

Μία Κυβέρνηση εκλεγμένη από μία μειοψηφία πληθυσμιακά του λαού, με δικτατορικά δημοσκοπικά αποτελέσματα ηθικής παρακμής, παραπαίει αναζητώντας σανίδα σωτηρίας για να δραπετεύσει χωρίς να κυνηγηθεί. Κατέστρεψε, να μην καταστραφεί.

Την Τρίτη το βράδυ από το ένδοξο βήμα της Ελληνικής Βουλής ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να κατακεραυνώσει τη μείζονα Αντιπολίτευση, του "δημοκρατικού ατυχήματος" της σύγχρονης ιστορίας Κυριάκου Μητσοτάκη και να την αποκλείσει από κάθε εναλλακτική λύση διακυβέρνησης της χώρας από την Τετάρτη το πρωί. Με 81% ηθική απώλεια οι ΣΑΝΕΛ και με  άλλο τόσο για τη Νέα Δημοκρατία στη συνέχεια καμία υπαρκτή πολιτική δύναμη δεν θα μπορεί να διεκδικεί τη διάσωση της χώρας για το επόμενο σκοτεινό διάστημα όσο κρατήσει.

Την Τετάρτη ο κ.Καμμένος θα αποδείξει τον πατριωτισμό του στη συνάντησή του με τον πολύ-Μακεδόνα πρωθυπουργό μας κ.Τσίπρα που αρνείται πεισματικά να διαψεύσει τις δηλώσεις του ειδήμονα Υπουργού Μετανάστευσης κ.Μουζάλα, ο οποίος και μας γέμισε με αμέτρητους επίσημους λαθρομετανάστες πια, περί κάποιας άλλης Μακεδονίας και προκαλεί τον Αρχηγό των Ανεξαρτήτων Ελλήνων δημόσια να μας αποδείξει την απεξάρτησή του από αντεθνικές πάλαι ποτέ ανεπίσημες θέσεις. Το λιοντάρι της εθνικής πολιτικής δεν αναμένεται να θυμίσει το σχετικό ανέκδοτο σε καμία περίπτωση και με το λόγο του Θεού θα μαζέψει τα πράγματά του για άλλες πολιτικές συνευρέσεις. Με τόση κατήχηση στο εβραϊκό Συμβούλιο δεν μπορεί παρά να κάνει το πρέπον.

Η Τουρκία γεμίζει εν τω μεταξύ ανενόχλητη τα νησιά αδιαφορώντας επί του παρόντος για τις συμφωνίες και αναμένεται τα επόμενα 24ωρα χιλιάδες λαθρομετανάστες να τα κατακλύσουν. Ανάμεσά τους αναμφίβολα και οι απαραίτητοι πυρήνες ντυμένοι πρόσφυγες για την κατάλληλη στιγμή ενεργοποίησης. Με μία φωνή όλοι μαζί για λίγο καλύτερο ψωμί, για περισσότερη ελευθερία, αεροδρόμια και λιμάνια των ακριτικών νησιών θα αποκλειστούν εν ριπή από δυσμάς και τουναντίον απ' Ανατολάς. Ποιος θα αντιμετωπίσει χιλιάδες διαμαρτυρόμενους για μία καλύτερη ζωή; Σύμφωνη με τις παραδόσεις και τις αξίες τους; Στις ακτές τα σινιάλα και οι φωτιές των ΜΚΟ θα σηματοδοτήσουν το κάλεσμα της ειρήνης και αδελφοσύνης των λαών. Το ΝΑΤΟ νάτο θα πράξει τα δέοντα. Δεν μπορεί δύο σύμμαχοι να παρεκτρέπονται.

Ο στρατός μας στα Μαγειρεία εγκλωβίζεται καθημερινά και αυξητικά για να ταΐζει τους μουσουλμάνους  εποίκους, παρά τη φύση του, θυμίζοντας τραγικά τότε τις μαύρες σελίδες της ιστορίας του όταν κυνηγούσε τον Κύπριο Πρόεδρο Μακάριο και οι Τούρκοι Αλεξιπτωτιστές βίαζαν τον ουρανό της Λευκωσίας και πάταγαν πόδι στις ακτές της Κερύνειας για την "ειρηνική" τους επιδρομή ανενόχλητοι. Από σήμερα ξεκίνησαν τις αεροπορικές επιδρομές οι Τούρκοι ανεφοδιαζόμενοι με δόσεις κατάκτησης. Ποιος ξέρει τι θα συμβεί αύριο και την επαύριον αν όλοι οι έποικοι στα νησιά προσευχηθούν μαζί; Κάποιος δεν θα πρέπει να τους υπερασπιστεί σέ ένα Κράτος περιορισμένης κυριαρχίας;

Την Πέμπτη ο ελληνικός στρατός βγάζει τα άρματα στους δρόμους  για το κέντρο της Αθήνας εν όψει του εορτασμού της επετείου της ελληνικής επανάστασης του γένους  και υπεράσπισης του έθνους από τον Τούρκο κατακτητή. Την Παρασκευή λίγο πιο πέρα από το Σύνταγμα θα σταματήσει για να συμβολίσει τις υπέρτατες δυνάμεις του Έθνους αφιερωμένες στην προστάτιδα Παναγία, που δυστυχώς δεν αναγνωρίζει εκ πεποιθήσεως ο άθεος Πρωθυπουργός μας.

Όλα στη θέση τους μοιάζουν όπως τότε το '67 που τ' άρματα δεν γύρισαν ποτέ στους στρατώνες από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 1967, όπως τότε που η κοινωνία έψαχνε έναν Λοχία, όπως τότε το '74 που επίλεκτες δυνάμεις ήταν στα νότια και ο εχθρός στα βόρεια της Κύπρου, όπως τότε που δεν τηρήθηκε καμία συμφωνία και η κόκκινη γραμμή έγινε πράσινη και διχαστική. Ένας φάκελος του Πόντιου Ιωαννίδη που δεν άνοιξε ποτέ γιατί ίσως δεν γράφτηκαν οι τελευταίες του σελίδες ακόμη.

Ευτυχώς τώρα ο κ.Τσίπρας πρόσταξε την ολοκλήρωση της αξιολόγησης και την ψήφιση των μέτρων της περαιτέρω εξαθλίωσης των Ελλήνων οπότε με αυτό το σθένος όλα τα παραπάνω δεν μπορεί να είναι παρά μόνο ανούσιες ασκήσεις επί χάρτου του Έλληνα πνευματικού μας δυνάστη που ουδέποτε σταμάτησε να μηχανορραφείται τη διάλυση της Ελλάδας. Το Μνημόνιο τελειώνει την εργατική Πρωτομαγιά σύμφωνα με τον Υπουργό Άμυνας κ.Καμμένο, που επάξια θα μπορούσε να διεκδικήσει τον τίτλο του "Αρχιμάγειρα" της πολιτικής. Λίγο δεξιό, λίγο αριστερό, λίγο εθνικό, λίγο οικουμενικό.

Με τον κ.Σόιμπλε  πλέον θερμό υποστηρικτή των ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ποιος δεν μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία με τον Αλέξη Τσίπρα, τον Τσε Γκεβάρα της ριζοσπαστικής Αριστεράς, τον δημοκρατικό σοσιαλιστή, τον δικό μας άνθρωποι, τον περιούσιο ηγέτη του λαού. Τον "Δεν Πληρώνω'' την ιστορία.

Ούτε νέο '22, ούτε νέο '67, ούτε νέο '74. Ούτε νέα Έξι κυπαρίσσια, που εξάλλου η ελληνική δικαιοσύνη αθώωσε κατ' οικονομία μήπως και ξαναγίνει κάνα ατύχημα της ιστορίας. Έξι κυπαρίσσια που διέγραψαν τον ενοχλητικό της Νέας Δημοκρατίας.
Ούτε θα χαθούν τα ελληνικά νησιά στον υβριδικό πόλεμο της Τουρκίας στην Ελλάδα και ούτε θα αναζητηθούν πολιτικοί και στρατιωτικοί υπεύθυνοι πάλι κατά λάθος.

Ούτε θα φύγουμε από το Ευρώ και την Ευρώπη και δεν θα διαμαρτυρηθεί κανένας αντικαθεστωτικός προδότης.

Εμπρός λοιπόν παιδιά της Ελλάδας. Ιδού η Ρόδος ξεπροβάλλει. Τι Λέσβος, τι Μυτιλήνη.

Δεν υπάρχει μαύρος καβαλάρης αυτή τη φορά. Οι κρίσεις της στρατιωτικής ηγεσίας έγιναν επάξια από τον Υπουργό και το λόγο του Θεού του.

Αδελφές και παλληκάρια έγιναν μαλλιά κουβάρια, όπως αποκαλύφθηκε και σήμερα στο σύμμαχο Βασιλικό Αγγλικό στρατό.
Και όλα αυτά γιατί δεν θέλουμε να γίνουμε Ιρλανδία, Κύπρος, Ολλανδία, Ευρώπη...  
 

Thedayaftergr