Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

585 Προσλήψεις σε Δημόσια Νοσοκομεία


585 Προσλήψεις σε Δημόσια Νοσοκομεία

nosileytes
Υπογράφηκε από τον υπουργό Υγείας, Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) με την οποία εγκρίνεται η κάλυψη 585 θέσεων επικουρικού προσωπικού στα δημόσια νοσοκομεία.
Διαβάστε περισσότερα


Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας:Επιχορήγηση με 500 ευρώ μηνιαίως για κάθε θέση επικουρικού γιατρού


Την πρόθεσή της να επιχορηγήσει κάθε θέση επικουρικού γιατρού με 500 ευρώ μηνιαίως για τριετή θητεία, γνωστοποίησε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας αρμόδιος για θέματα Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης.
Διαβάστε περισσότερα


Μέχρι τέλος Απριλίου οι υπερωρίες και εφημερίες α' τριμήνου στα νοσοκομεία


Στη μισθοδοσία που θα καταβληθεί πριν το τέλος Απριλίου θα πρέπει να μπουν τα χρήματα που αφορούν υπερωρίες και εφημερίες -του α' τριμήνου 2016- γιατρών και λοιπού προσωπικού των δημοσίων δομών Υγείας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο.
Διαβάστε περισσότερα


Οι ευεργετικές ιδιότητες του πορτοκαλιού


Το πορτοκάλι είναι ένα από τα πιο κοινά και δημοφιλή φρούτα στον κόσμο, λόγω της εύκολης διαθεσιμότητάς του όλο το χρόνο και της νόστιμης γεύσης του. Καλλιεργείται σε όλο τον κόσμο, σε θερμές περιοχές και έχει δύο ποικιλίες, τη γλυκιά –που είναι συνήθως πιο αρωματική- και την πιο πικρή.
Διαβάστε περισσότερα


Ξεκινήστε τρέξιμο για ευεξία και καλή υγεία


Διανύουμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης και πολλοί από εσάς αναμένετε τον ήλιο για να ξεκινήσετε τρέξιμο σε πάρκα, παραλίες και ανοιχτά γήπεδα. Πράγματι, το τρέξιμο είναι ένα άθλημα για όλους, διότι δεν χρειάζεται ούτε ειδικός εξοπλισμός, ούτε μαθήματα, ούτε καν συντροφιά.
Διαβάστε περισσότερα


Συμβουλές για να διαχειριστείτε τον θυμό σας


Κάθε άνθρωπος αντιδρά διαφορετικά, όμως για τους περισσότερους ανθρώπους είναι πολύ δύσκολο να συγκρατήσουν και να διαχειριστούν τον θυμό τους. Παρόλο που ο θυμός είναι ένα υγιές και φυσιολογικό συναίσθημα, τα ανεξέλεγκτα ξεσπάσματα θυμού οδηγούν σε αρνητικές και συνήθως πολύ άσχημες καταστάσεις.
Διαβάστε περισσότερα


Προσφυγικό, Αποϊδρυματοποίηση και Βρετανικό Ψήφισμα στο Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία


Το Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου συνεδρίασε το Δ.Σ. του EDF (Ευρωπαϊκό Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία), φιλοξενούμενο από την Ολλανδική Συνομοσπονδία ΑμεΑ, στο Άμστερνταμ.
Διαβάστε περισσότερα


Νέα εγκύκλιος του ΕΟΠΥΥ για την αναγραφή αγωγής στο βιβλιάριο ασθένειας


Με αφορμή τις διαπιστώσεις από τους ελέγχους που διενεργεί η υπηρεσία της ΥΠΕΔΥΦΚΑ σε φαρμακεία (επιτόπιους ελέγχους) και σε ασφαλισμένους (κατ' οίκον ελέγχους) ο ΕΟΠΥΥ εφιστά την προσοχή τόσο των ιατρών όσο και των φαρμακοποιών στην πιστή τήρηση των διατάξεων κατά την διαδικασία έκδοσης και εκτέλεσης συνταγών .
Διαβάστε περισσότερα


Συνεχίζεται η καμπάνια “For Her” της Roche για τους γυναικολογικούς καρκίνους


Η πανελλαδική καμπάνια ενημέρωσης και πρόληψης για τον καρκίνο της γυναίκας της Roche, «for HER», με πρωταρχικό όχημα το νέο site www.forher.gr συνεχίζεται και το 2016 με στόχο τα μηνύματά της να αγγίξουν ακόμη περισσότερες γυναίκες. Πρόκειται για την πρώτη ολιστική καμπάνια τέτοιου είδους που πραγματοποιείται στη χώρα μας και αποτελεί μία πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης και αισιοδοξίας. Διαβάστε περισσότερα  
 

.stogiatro.gr