Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ο.Ν.ΝΕ.Δ. ΣΑΚΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΪΝΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ



Αποτέλεσμα εικόνας για onned 

Σχετικά με την πρόταση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της πρωινής προσευχής και του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ έκανε την ακόλουθη δήλωση:

            «Σε μια εποχή που το μνημόνιο της αριστεράς φορτώνει με νέους φόρους,μειώνει τους μισθούς και τις συντάξεις στους πολίτες, όπου η πολιτική της Κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για το προσφυγικό και μεταναστευτικό κινδυνεύει να μετατρέψει την χώρα σε αποθήκη ανθρωπίνων ψυχών και τα κενά στην εκπαίδευση την έχουν οδηγήσει σε διάλυση, η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ζητά την κατάργηση της πρωινής προσευχής και των θρησκευτικών. Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι πολιτική τους είναι να επιβάλουν τις ανθελληνικές ιδεολογικές τους αγκυλώσεις στο χώρο της Παιδείας. Θέλουν μια χώρα χωρίς εθνική ταυτότητα, χωρίς παράδοση, χωρίς αρχές και αξίες. Ο Ελληνισμός όμως, διαχρονικά, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την Ελληνορθόδοξη πίστη και παράδοση.  Τί να περιμένει κανείς άραγε από αυτούς που αρνούνται την γενοκτονία των Ποντίων, χαρακτηρίζουν τους Μακεδονομάχους «Τζιχαντιστές» και από μια νεολαία που έχει ως πρότυπα τρομοκράτες και μπαχαλάκηδες. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να  ξηλώσει κάθε έννοια, κάθε σύμβολο που ενώνει τους Έλληνες  με την ιστορία μας και τις παραδόσεις του Έθνους μας».