Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Νέα ήττα του Αστέρα από την πρωτοπόρο Κόρινθο 2006

 Zvrheo0r
Δεύτερη συνεχόμενη ήττα γνώρισε ο Αστέρας, αυτή τη φορά στο Δερβένι, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας Κορινθίας,  από την πρωτοπόρο στη βαθμολογία Κόρινθος 2006, με σκορ 2 – 0. 
Hepyao9gΟ αγώνας του Δερβενίου ανάμεσα στον Αστέρα και στην Κόρινθο ΄06 , μεταδόθηκε , το Σάββατο, σε όλο τον κόσμο, σε απευθείας ραδιοφωνική σύνδεση με το γήπεδο «Κώστας Βυζάς»,με χορηγό επικοινωνίας τους «ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», από  το  GREEKRADIO Web CHANNEL. Την περιγραφή του αγώνα έκανε ο Τάσος Μητσόπουλος. Ήταν μια προσφορά του ιστολογίου μας στους φιλάθλους του Κορινθιακού ποδοσφαίρου και όχι μόνο.
Kp5k2jrk 
Αν και η απόδοση της ομάδας ήταν αισθητά καλύτερη από τον προηγούμενο αγώνα του στο Κιάτο, δύο άτυχες στιγμές, και μάλιστα σε κρίσιμες χρονικά στιγμές του αγώνα (στο τέλος του α’ μέρους και στην αρχή του β’ μέρους), τον έφεραν πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να το ανταποδώσει παρά τις προσπάθειες των παιχτών του.
1y5noghv
Η Κόρινθος 2006 διατήρησε μια ελαφριά υπεροχή σχεδόν σ’ όλον τον αγώνα, αλλά δεν δημιούργησε σπουδαίες ευκαιρίες, μπλοκαρισμένη από το στήσιμο του Αστέρα. Πέτυχε ένα τυχερό τέρμα στο 43’, όταν σε μια αναταραχή στην άμυνα του Αστέρα μετά από κόρνερ και διάφορες κόντρες της μπάλας, ο Λίλιος από τη μικρή περιοχή μέσα σε σύμπλεγμα παικτών, πρόλαβε και με προβολή πέρασε τη μπάλα κάτω από το σώμα του εξελθόντα τερματοφύλακα Στεφάνι.
Nigsvxxo
Στη δε αρχή του β’ μέρους, στο 48’ ο Αράπογλου με προσωπική ενέργεια έφτασε έξω από την περιοχή του Αστέρα και με ξερό σουτ αιφνιδίασε τον Στεφάνι, που έπεσε καθυστερημένα, για να πετύχει το 0 – 2.
EgpfyqbvΜέχρι τότε η Κόρινθος 2006 είχε στο 30’ ένα καλό σουτ του Αράπογλου που έδιωξε σε κόρνερ ο Στεφάνι και πολλά κόρνερ που δεν είχαν αποτέλεσμα. Ο Αστέρας είχε μια καλή φάση στο 34’ με τον Αλούσι που σούταρε ψηλά άουτ από το ύψος της περιοχής, σε γρήγορη αντεπίθεση και εναλλαγή της μπάλας με τον Βυζά. 
Br41hsipΗ Κόρινθος 2006 μετά το 0 – 2 πρόσεξε περισσότερο τον αγώνα και δεν ρισκάρισε καθόλου, παρ’ ότι ο Κοσμάς, που μπήκε σαν αλλαγή, είχε μια δύο φάσεις, τις οποίες σταμάτησαν μάλλον δύσκολα οι αμυντικοί του Αστέρα.
Ο Αστέρας είχε την πιο καλή του ευκαιρία στο 78’, όταν σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Κόρινθος 2006 Μούζος απομάκρυνε προσωρινά τη μπάλα και ο Πρίφτης, που τη δέχτηκε, σούταρε απευθείας προς την εστία, με τη μπάλα να πηγαίνει στην αγκαλιά του Μούζου που γύριζε προς την εστία του.
Ct3wigr4
Cpm82fyiΓενικά ήταν ένας αγώνας με πολύ τακτική και με λίγες φάσεις, με την Κόρινθο 2006 να παίρνει αυτό που θέλει μάλλον εύκολα, χάρις τα τέρματα που πέτυχε σε αυτές τις κρίσιμες χρονικά στιγμές. Ο Αστέρας προσπάθησε απέναντι σ’ έναν εμφανώς πληρέστερο αντίπαλο, είχε και τις απουσίες του, είχε και την απειρία του και έτσι υποτάχτηκε δίκαια. Οι εμπειρίες που αποκτούν οι πολλοί νεαροί παίκτες, που χρησιμοποίησε για άλλη μια φορά ο προπονητής του, ασφαλώς θα τους οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες σύντομα.
Jry6rvlgΟ διαιτητής κ. Ρούτσης είχε μια σχεδόν αψεγάδιαστη διαιτησία. Εξαιρετικοί και οι βοηθοί του κ.κ. Γκότσης και Σπηλιώτης. Η καλοπιστία που έδειξαν στις αποφάσεις τους οι παίκτες και των δύο ομάδων, τους βοήθησαν πάρα πολύ στο έργο τους.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ: Στεφάνι, Κουτρούλης, Μετεβελής, Κακογιάννης, Αντωνόπουλος, Τάφα, Βασιλάρης, (λ. τρ. 86’ Μελισσαρόπουλος), Αλούσι, Πρίφτης, Χαφούς (55’ Πεθαίνος), Βυζάς (65’ Χάντης).
ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 : Μούζος, Γ. Παππάς, Φίλης, Ντερτιλής, Π. Παππάς, Κ. Αμπαδιωτάκης, Μπουλούμπασης (46’ Βλάσσης), Λίλιος (58’ Μ. Αμπαδιωτάκης), Αράπογλου (70’ Κοσμάς), Δημητριάδης, Παπαγεωργίου.

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: asterasderveniou.gr