Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Τιμή στον Ολυμπιακό, για τα 90 χρόνια ιστορίας του. Βράβευσαν τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του

Βράβευσαν τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη τίμησε σε μια ξεχωριστή εκδήλωση, στο δημοτικό θέατρο Πειραιά  το βράδυ της Δευτέρας ο Πειραιάς, με μπροστάρη τον Δήμαρχό του Γιάννη Μώραλη, με αφορμή τη συμπλήρωσε 90 χρόνων από την «γέννηση» της ομάδας.
 
 
  Μια σπουδαία εκδήλωση όπου το παρών έδωσαν στελέχη από όλα τα τμήματα του Θρύλου, όπως επίσης διάφορες προσωπικότητες του αθλητισμού, της κοινωνίας του Πειραιά αλλά και απλοί πολίτες
Από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, το «παρών» έδωσαν οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Σιόβας, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Φορτούνης, Μπράουν Ιντέγε, Παϊτίμ Κασάμι, Ρομπέρτο, Νταβίντ Φουστέρ, Αλεχάντρο Ντομίνγκες, Λούκα Μιλιβόιγεβιτς, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.
Από την ΚΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκαν οι Γιάννης Σφαιρόπουλος, Μίλαν Τόμιτς, Ιωάννης Παπαπέτρου, Ντι Τζέι Στρόμπερι, Γιάννης Αθηναίου και ο Διευθυντής Επικοινωνίας, Χρήστος Μπαφές.
Ακόμη το παρών έδωσαν και οι Σωκράτης Κόκκαλης, ενώ εκεί ήταν και οι Σάββας Θεοδωρίδης, Γρηγόρης Γεωργάτος, Μιχάλης Κουντούρης, Πέτρος Κόκκαλης, Θοδωρής Γιαννίκος, Γιώργος Παύλου, Βασίλης Βασιλειάδης.
Μάλιστα εκείνος που έκλεψε την… παράσταση ήταν ο πρώην ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Σωκράτης Κόκκαλης, με τις «φαρμακερές» ατάκες που εκστόμισε για τους αντιπάλους του Ολυμπιακού.
Τιμή στον Ολυμπιακό, «φαρμακερές» ατάκες από τον Κόκκαλη! (pics)

Αρχικά σχολίασε τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν χθες (13/12) στο Καραϊσκάκη, από τους φίλους της ομάδας, στο ματς των πειραιωτών με τον Παναιτωλικό: «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στη χώρα ειδικά στο ποδόσφαιρο. Έχει αμέτρητα πρωταθλήματα την καλύτερη ομάδα τους κορυφαίους φιλάθλους εκτός από μερικές φορές. Αυτά είναι ένα πλεονέκτημα που δεν το έχουν οι άλλες ομάδες. Χθες (13/12) οι φίλαθλοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για μια εμφάνιση που δεν τους άρεσε. Θέλω να τους πω: οι κακομοίρηδες φίλαθλοι των άλλων ομάδων που έχουν τόσα χρόνια να πάρουν πρωτάθλημα θα έπρεπε να έρχονται με καλάζνικοφ (γέλια)», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σωκράτης Κόκκαλης και πρόσθεσε:
«Έκανα ότι έπρεπε και μπορούσα να κάνω για τον Ολυμπιακό που αγαπούσα. Ο κύριος Μαρινάκης είναι σίγουρος ότι θα με φτάσει και θα με ξεπεράσει σε πρωταθλήματα. Ελπίζω αν θέλει να αφήσει και κανέναν άλλο να πάρει πρωτάθλημα (γέλια)», κατέληξε.
Εξάλλου να πούμε ότι Κοκκαλης και Μαρινάκη τα είπαν για αρκετή ώρα, ενώ ο νυν ισχυρός άνδρας του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, είχε θερμό τετ α τετ και με τον προπονητή της ομάδας μπάσκετ, Γιάννη Σφαιρόπουλο. Ο τελευταίος τα είπε και με τον όμολογό του από τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, Μάρκο Σίλβα