Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ & ΔΙΚΤΥΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. Λ. ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ - ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ 14 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ



Ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ηρακλείου, κ. Λευτέρης Αυγενάκης, αναφορικά με την υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση - αξιοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


              «Χαιρετίζουμε την υπογραφή της σύμβασης για την παραχώρηση - αξιοποίηση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων.
              Ο κ. Σπίρτζης μετά το “κρυφτό” της προηγούμενης Πέμπτης, και μετά από 10 μήνες καθυστερήσεων, επιτέλους προσχωρεί στη λογική, υπογράφοντας μια εξαιρετικά επικερδή για το ελληνικό δημόσιο συμφωνία παραχώρησης, την οποία επεξεργάστηκε στο σύνολό της η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
              Ο κ. Τσίπρας και όλα τα μέλη της Κυβέρνησής του, πρέπει να αντιληφθούν ότι δε μπορεί να τοποθετούνται λαϊκίστικα απέναντι στις επικερδείς παραχωρήσεις και ιδιωτικοποιήσεις, αλλά να εστιάζουν στην αναπτυξιακή απελευθερωτική δυναμική του εγχειρήματος, την αύξηση της απασχόλησης και τη δομική αναδιάρθρωση της οικονομίας που συνεπάγεται».