Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ - ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑ.



Κάνουμε το όραμα πραγματικότητα 
  
Δες τε στο  παρακάτω link  μια πρωτοποριακή δράση των φορέων του Δήμου Δελφών.
Η ΑΛΚΥΩΝ  βοηθά με όλες της τις δυνάμεις  την προσπάθεια αυτή.
Τα αποτελέσματά της μπορεί να είναι  ωφέλημα για να γεννηθούν και καρποφορήσουν και άλλες παρόμοιες κινήσεις στις περιοχές του Κορινθιακού Κόλπου.


ΤΟ ΔΙΟΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ « Η ΑΛΚΥΩΝ »   
 

Για να ενώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες δυνάμεις και να φέρουμε πιο εύκολα το τελικό αποτέλεσμα.


            Η κοινωνία της ευρύτερης περιοχής των Δελφών, μέσα από τους Συλλόγους της, συνδράμουμε στις εργασίες που εκτελούνται αυτή την εποχή σε όλα τα Διοικητικά επίπεδα (Δημοτικό, Περιφερειακό και Εθνικό) για την οργάνωση και ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Οι χωροταξικές μελέτες, αναπτυξιακά προγράμματα και πολλές άλλες αποφάσεις, θα γίνουν νόμοι το επόμενο χρονικό διάστημα με πολύ γρήγορους ρυθμούς και μηδενικά περιθώρια για καθυστερήσεις. Οι σωστές αποφάσεις θα αποβούν σωτήριες για την περιοχή μας και οι λάθος αποφάσεις ολέθριες. Απαραίτητο για να οδηγηθούμε με ασφάλεια στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, είναι ένα σωστά και επιστημονικά προσδιορισμένο Παραγωγικό Μοντέλο πάνω στο οποίο θα σχεδιάσουμε το μέλλον. Αυτό το Παραγωγικό Μοντέλο, δεν μπορεί παρά να είναι, αυτό που χωράει εμάς και τα παιδιά μας και θα προσφέρει την επιλογή της επιστροφής σε όλους τους ανθρώπους μας που έχουν ήδη ξενιτευτεί εντός ή εκτός Ελλάδας.
        Κάποιοι Σύλλογοι ήρθαμε αρχικά σε επαφή συζητώντας τις ίδιες ανησυχίες και τους ίδιους προβληματισμούς για την δύσκολη εποχή που ζούμε και την «επόμενη μέρα». Πολύ σύντομα ανακαλύψαμε ότι  όλοι έχουμε  ένα κοινό «όραμα».
       Το κοινό «όραμά» μας, αφορά την ανάπτυξη του τόπου μας  πάνω στους δύο βασικούς πυλώνες στους οποίους όλοι πιστεύαμε και πιστεύουμε ότι έχουμε ισχυρά συγκριτικά πλεονεκτήματα για την διεθνή αγορά, μοναδικά σε μέγεθος και πλήθος απ’ ότι σε οποιονδήποτε άλλο κλάδο: 
Περισσότερα στο  παρακάτω link
 http://karteria1.blogspot.gr/2015/11/28-11-2015.html