Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ

Πέντε χρόνια μάταιης αντίστασης σε κάθε μεταρρύθμιση, κάτω από ανύπαρκτες κομματικές ομπρέλες, μας έχουν φέρει στο περιθώριο της Δύσης, στην ανυποληψία χωρίς λόγο. 
Οι σημερινές αποκαλύψεις ενός μέρους των δισεκατομμυρίων ευρώ  στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Γερμανίας και η απέλπιδα προσπάθεια του Κράτους για το ξέπλυμά τους με μία "τελευταία" ευκαιρία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ανασύστασης της χώρας. Την κορυφή του παγόβουνου που σύντομα θα γυρίσει ανάποδα.
Ένας ολόκληρος στρατός αντιρρησιών συνείδησης αντιστέκεται σε κάθε προσπάθεια μετατροπής της Ελλάδας σε σύγχρονο Κράτος πολιτισμού και ευημερίας. Επαίτες για χρήμα όλοι, ιερείς και λαϊκοί, ζητούν συνέχεια ρευστό από τη Δύση για να συντηρήσουν την ανώμαλη ζωή της ελληνικής κοινωνίας. Ζωή που στηρίχτηκε σε ένα απέραντο διακρατικό λαθρεμπόριο και διέλυσε κάθε αξία της ελληνικής προσωπικότητας, οικογένειας, επιχειρηματικότητας και πολιτικής.
Μπροστά στην ικανοποίηση ευτελών ηδονών με σάρκα και χρήμα κάθε δραστηριότητα κινήθηκε υπό το πρίσμα της λεηλασίας του δημοσίου χρήματος επί δεκαετίες. Σχολικές επιτροπές, δήμοι, χαμογελαστοί φιλανθρωπικοί οργανισμοί, φθηνοί επιχειρηματίες και επίορκοι κρατικοί λειτουργοί. Όλοι έκλεβαν και συνεχίζουν, όσοι μπορούν. 
Πάντα εις βάρος των αδαών, των λιπόψυχων και των ασθενών. Εις βάρος της ίδιας της Ελλάδας.
Τώρα που όλα τα τεχνάσματα τελειώνουν, τώρα που και οι θρησκευτικές δοξασίες που επί δεκαετίες υπηρέτησαν διαστρεβλωμένες την ύπνωση της λαού, αναθεωρούνται, μία περίεργη ησυχία επικρατεί. Μία ησυχία πριν το κατακλυσμό που θα ξεβράσει όλα τα ζόμπι της Μεταπολίτευσης που χρησιμοποιήθηκαν για τη διάλυση της Ελλάδας ή μία ησυχία πριν την εθνική καταστροφή;
Ο ΣΥΡΙΖΑ του Μνημονίου και του ξεπουλήματος αεροδρομίων, τραπεζών και ιδεών θα πέσει με κρότο αναζητώντας απελπισμένα ένα διακομματικό όχημα υπό τον Αρχηγό του, για να μεταλλαχθεί και να συνεχίσει να ταξιδεύει στο χρόνο και το σαράκι της Ελλάδας.
Μαζί δυστυχώς και η σάπια Νέα Δημοκρατία που ενέδωσε στις σειρήνες της εθνικής καταστροφής το ιστορικό 2004, μιμούμενη κακώς και ευτελώς την ιδεολογία της μίζας και νομοτελειακά θα διαλυθεί ως ανίατα μολυσμένη. Θα μείνει στην ιστορία ως το κόμμα των αστών και οικογενειαρχών που μετατράπηκε στο κόμμα των αρπακτικών αδυνατώντας να επανέλθει στην πρότερα κατάσταση όταν συνειδητοποίησε την άλωσή της.
Σύντομα θα ακουστεί η βόμβα της βιομηχανίας και της παραγωγής που καλεί όσους ακόμα είναι Έλληνες στην παραγωγή και την ανάπτυξη. Την ανάπτυξη με κόπο και ιδρώτα, θυσίες και επιτεύγματα της αθάνατης ελληνικής ψυχής.
Όλα τα είπε ο Άγιος μα ξέχασε μονάχα ένα να πει στους απίστους. Ότι ο χρησμός δεν πωλείται, δεν αλλοιώνεται και δεν μαγεύει. Τσάμπα πήγε η σκύλευσή του για τα λαθραία επί δεκαετίες πετροδολάρια στα γαλάζια νερά του Αιγαίου. 
Εκεί που οι ιθύνοντες ματαίως αρνούνται να στείλουν τον ελληνικό στρατό για να μην τους συλλάβει. Γιατί ακόμα υπάρχουν ιδέες, γιατί ποτέ δεν υπήρξε ποτέ το τέλειο έγκλημα...
 
thedayaftergr.blogspot.gr