Παρασκευή 3 Ιουλίου 2015

Ψηφίζεις «ΟΧΙ» στο Διχασμό και την Ανωμαλία, Ψηφίζεις «ΝΑΙ» στην Ελλάδα και την Ασφάλεια

ellhnikhshmaiaΟι ώρες είναι κρίσιμες. Ο διχασμός έχει μπει στην καθημερινότητα των πολιτών. Οι πολίτες διαιρούνται για θέματα που θα έπρεπε να είναι προβλήματα της παντοδύναμης κυβέρνησης. Οι πολίτες διχάζονται για ένα δίλημμα που δεν υφίσταται, για μία πρόταση δανειστών που δεν υπάρχει στις διαπραγματεύσεις, ειδικά μάλιστα, όταν ο Πρωθυπουργός έχει κάνει αίτημα στους δανειστές για ένα άλλο διετές μνημόνιο 29 δις ευρώ.

Σήμερα όμως, ως αποτέλεσμα αέναων διαπραγματεύσεων, η Ελλάδα έχει βρεθεί γυμνή απέναντι σε τεράστιους κινδύνους, Γεωστρατηγικούς, Εθνικούς και Κοινωνικούς.

Κάποιοι εκεί έξω (και μέσα), τρίβουν τα χέρια τους για την εξαθλίωση της Ελλάδας. Η χώρα μας σήμερα είναι ανυπεράσπιστη στο οτιδήποτε και τον οποιοδήποτε.

Δεν υπάρχει δίλημμα για το σώφρονα Έλληνα πολίτη.

Γιατί:

Δεν υπάρχει «υπεύθυνος» Πρωθυπουργός, Ευρωπαϊκής χώρας, που να αφήνει τη χώρα του χωρίς χρήματα, σε καιρό ειρήνης.

Δεν υπάρχει «υπεύθυνος» Πρωθυπουργός, που διοικεί μία τόσο εύθραυστη οικονομία και αποφασίζει να υπογράψει το κλείσιμο του χρηματοπιστωτικού καναλιού, το κλείσιμο των συναλλαγών για μία χώρα που ζει από τα εισαγόμενα προϊόντα.

Δεν υπάρχει «υπεύθυνος» Πρωθυπουργός που αφήνει τη χώρα του χωρίς τρόφιμα, χωρίς φάρμακα, χωρίς υπηρεσίες.

Δεν υπάρχει «υπεύθυνος» Πρωθυπουργός που χτυπά τη μεγαλύτερη πηγή πλούτου της χώρας του τον Τουρισμό, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχει «υπεύθυνος» Πρωθυπουργός που φέρνει στους πολίτες σε ψυχολογική και οικονομική κατάρρευση και δημιουργεί ένα εθνικό στρες για την επόμενη ημέρα.

Δεν υπάρχει «υπεύθυνος» Πρωθυπουργός που ως εργαλείο σωτηρίας, στοχοποιεί όλους όσοι δεν συντάσσονται με το ανύπαρκτο και ακατανόητο ερώτημα του δημοψηφίσματος, ως προδότες.

Την Κυριακή λέμε «ΟΧΙ» στο Διχασμό και την Ανωμαλία, «ΝΑΙ» στην Ελλάδα και την Ασφάλεια.

Την Κυριακή αποκαθιστούμε την αστική Δημοκρατία και την Κοινωνική Ειρήνη στον πολύπαθο Τόπο μας.

Την Κυριακή ξαναδίνουμε τη δυνατότητα στους πολίτες να μπορούν να Ελπίζουν μέσα στην Ευρωπαϊκή πραγματικότητα και όχι εθνικά απομονωμένοι.

Την Κυριακή ψηφίζουμε «ΝΑΙ»!

Αργυρώ Θεοτοκάτου (a.th@tokentro.gr)
www.tokentro.gr