Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015

“Ο λαβύρινθος” απόψε στο θερινό Δημοτικό κινηματογράφο του Δερβενίου “Το διάλειμμα”

Για 9η συνεχή χρονιά , ο θερινός Δημοτικός κινηματογράφος του ΔερβενίουΤο διάλειμμα” ,  συνεχίζει και φέτος, με μεγάλη επιτυχία να ταξιδεύει τους εραστές της έβδομης τέχνης σε μαγικές διαδρομές κάτω από τη λάμψη των αστεριών. μας κρατήσει συντροφιά με την προβολή ταινιών ποιότητας, όπως μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια της λειτουργίας του
Το διάλειμμα”  απόψε ( Πέμπτη 23 Ιουλίου 2015) στις 10 το βράδυ ( για 2η ημέρα) θα προβάλει την ταινία (δράσης - επιστημονικής φαντασίας , παραγωγής 2014, διάρκειας 97 λεπτών ) 

Ο λαβύρινθος”  σε σκηνοθεσία : Γουές Μπολ
Στην ταινία πρωταγωνιστούν : Ντίλαν Ο' Μπράιαν, Κάγια Σκοντελάριο, Γουίλ Πάουλτερ, Πατρίσια Κλάρκσον



Η υπόθεση του έργου
Ο νεαρός Τόμας, χωρίς να θυμάται τίποτε από το παρελθόν του, ξυπνά σε ένα υπόγειο ασανσέρ που τον μεταφέρει σε μια περικυκλωμένη από πανύψηλα τείχη κοιλάδα. Εκεί κατοικεί μια ομάδα αγοριών η οποία προσπαθεί να επιβιώσει σαν πρωτόγονη κοινότητα. Τα τείχη ανοιγοκλείνουν καθημερινά προ(σ)καλώντας τα παιδιά να ανακαλύψουν το αίνιγμα του λαβύρινθου, παλεύοντας με τον κίνδυνο. Η άφιξή του και, λίγο αργότερα, ενός και μοναδικού κοριτσιού, της Τερέζας, θα κινήσει τα γρανάζια της δράσης, ξυπνώντας τα μηχανικά τέρατα που κρύβονται πίσω από τους τρομακτικούς τοίχους. Ο Τόμας όμως ξέρει πως η ελευθερία τους βρίσκεται πίσω από αυτούς και τον απειλητικό λαβύρινθο που τους χωρίζουν από τον έξω κόσμο.
«Ο Λαβύρινθος» βασίζεται στο πρώτο μέρος μιας σειράς βιβλίων best seller, δια χειρός Τζέιμς Ντάσνερ. Εκδόθηκε για πρώτη φορά το 2009 και μαγνήτισε αυτόματα το ενδιαφέρον των αναγνωστών ανά τον κόσμο.


Προσεχώς στο θερινό  Δημοτικό  κινηματογράφο  του ΔερβενίουΤο διάλειμμα” θα προβληθούν οι ταινίες:
Παρασκευή 24 – Σάββατο 25/7   “Μαγεία στο σεληνόφως
Κυριακή 26 - Δευτέρα 27/7  “Ο Νο 1 καταζητούμενος
Τρίτη 28/7 (Έναρξη 9:30 μ.μ.)  “Αεροπλάνα 2 : Ιπτάμενοι πυροσβέστες
Τετάρτη 29 - Πέμπτη 30/7  “Φύλακες του γαλαξία