Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Με Μπαντιμπανγκά στο Λονδίνο ο Αστέρας - Γιαννιώτας: «Δεν φοβόμαστε κάτι, πάμε να το απολαύσουμε»

Με Μπαντιμπανγκά στο Λονδίνο ο Αστέρας

«Παρών» στο ιστορικό ραντεβού του Αστέρα με την Τότεναμ την Πέμπτη (23/10) στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ θα είναι ο Βέλγος μεσοεπιθετικός των Αρκάδων, Ζιγκί Μπαντιμπανγκά.

Ο Βέλγος μεσοεπιθετικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη για το ραντεβού με τους Λονδρέζους. Ο νεαρός τεχνικός, λοιπόν, τον πήρε στην αποστολή του Αστέρα, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Τσοκάνης, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Μπαντιμπανγκά, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας.

Η αποστολή του Αστέρα αναχώρησε το πρωί από το γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» με προορισμό το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και από εκεί  ταξίδέψε  αεροπορικώς για το Λονδίνο.

Γιαννιώτας: «Δεν φοβόμαστε κάτι, πάμε να το απολαύσουμε»Η Τότεναμ είναι το φαβορί στο αυριανό  αγώνα με τον Αστέρα, ωστόσο οι Αρκάδες δεν ρίχνουν λευκή πετσέτα, πράγμα που φάνηκε στις δηλώσεις του Γιάννη Γιαννιώτα κατά την αναχώρηση της αποστολής.

«Δεν φοβόμαστε κάτι, παιχνίδι είναι, πάμε να το απολαύσουμε», είπε ο άσος της ομάδας της Τρίπολης. «Σίγουρα μας περιμένει μία εξαιρετικά δυνατή ομάδα, όπως είναι η Τότεναμ, σίγουρα θα γίνει καλό ματς και ελπίζουμε για ό,τι καλύτερο», υπογράμμισε.
«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο ματς, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα, θα παίξουμε για τη νίκη, όπως κάνουμε πάντα και θα παλέψουμε», κατέληξε ο Γιαννιώτας.