Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Λουτράκι: Άψογη φιλοξενία από Αιολικό

Λουτράκι: Άψογη φιλοξενία από Αιολικό  | onsports.gr

Απόλυτα ικανοποιημένοι από την φιλοξενία του Αιολικού και του προέδρου της νησιωτικής ομάδας, είναι η διοίκηση του Λουτρακίου.
Μάλιστα, η διοίκηση των «οράνιε» εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούν την ομάδα του Αιολικού, τον πρόεδρο Σταύρο Γρυπιώτη και τους φίλαθλους της ομάδας για την άψογη φιλοξενία τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Ο Λουτράκι ευχαριστούν τον Αιολικό και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Σταύρο Γρυπιώτη για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδα μας, όπως επίσης και στους φιλάθλους μας, οι οποίοι παρακολούθησαν τον αγώνα της Κυριακής στο γήπεδο Καλλονής. Ευχόμαστε στην ομάδα του Αιολικού να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει για τη φετινή χρονιά».

 Ο αγώνας του Αιολικού με το Λουτράκι έληξε ισόπαλος άνευ τερμάτων
ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Βαγγέλης Γούτης): Μάππας, Γάλας, Παπαζούδης, Λένγκα, Μουτζούρης, Μπακάλης, Μίχος, Σαμπάνης (58’ Σαπαλίδης), Λαλάς (72’ Παπαδόπουλος), Ζαγοριανός, Μιχαλάκης (88’ Μαλακός)
ΛΟΥΤΡΑΚΙ (Νίκος Μεσολόγγης): Καλλιακμάνης, Χατζηνικολής, Τσώκος, Μαυρέλης, Παπαναστασίου (24 λ.τρ. Γκαρμίρης), Παϊνέσης, Παπουτσής (73’ Ζερβός), Σουσούνης, Αποστολάκης, Πέτρου, Σιώκος (86’ Μπελεβέτης)