Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Ο Μιχαλολιάκος επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο για τη ΝΔ

samaras_-_mihaloliakos
Δυναμική επιστροφή στο προσκήνιο για τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, καθώς ο πρώην Δήμαρχος Πειραιά, και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, φαίνεται ότι βγαίνει μπροστά για τη Συγγρού, σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη για τη “γαλάζια” παράταξη πολιτική συγκυρία.
Ο άλλοτε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, και διαχρονικός πολιτικός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, είναι το δεύτερο κορυφαίο στέλεχος μετά τον Νικήτα Κακλαμάνη, που παίρνει… σφουγγάρι για το πρόσφατο παρελθόν, και συστρατεύεται στην προσπάθεια του Πρωθυπουργού να ανατρέψει το κλίμα.
Και μάλιστα, τη στιγμή που υπουργοί… σφυρίζουν αδιάφορα, επενδύοντας μόνο στο προσωπικό προφίλ τους, χωρίς να μπορούν να παρακολουθήσουν τον πολιτικό βηματισμό του Αντώνη Σαμαρά.
Ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ήταν κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε πρόσφατα η ΝΟΔΕ Ροδόπης στην Κομοτηνή, και σύμφωνα με πληροφορίες θα συνεχίσει να δίνει μάχες σε κεντρικό πλέον επίπεδο.
Με αφορμή την εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ροδόπης, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας έχει αρχίσει πλέον να κινείται σε έντονους και δραστήριους ρυθμούς, με εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα, αποσκοπώντας και στην αφύπνιση των στελεχών ενόψει των εξελίξεων που έρχονται.

ysterografa.gr