Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Πως θα βοηθήσει ο Αλέξης Κούγιας την Κόρινθο

image
Ανοικτά και για όλα μίλησε ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθαρίζοντας πως δε θα εγκαταλείψει την Παναχαϊκή όμως εξήγησε με ποιους τρόπους θα βοηθήσει την "Μπάρτσα" για την οποία είπε πως είναι ντροπή η κατάντια στην οποία τη φτάσανε διοικούντες που μόνο στόχο είχαν το προσωπικό τους όφελος.

Στην προσπάθεια μας να φτιάξουμε μια δυνατή διοίκηση μιλήσαμε με τον Αλ. Κούγια και αποδέκτηκε την πρόσκληση μας ξεκίνησε ο Σωτήρης Μαυρονάσιος.
Ο Αλ. Κουγιας: Ήταν αδιανόητο για μένα να μη βοηθώ όταν μπορώ να βοηθήσω αφού δεν ξεχνώ πως ξεκίνησα. Η Κόρινθος και η Παναχαϊκή είναι ιστορικές ομάδες. Προβληματισμός μου είναι πως μπορώ να συμμετέχω και στις δύο χώρους υποκριτικά κενά. Καθοριστικό το τηλέφωνο από το Μιχάλη Τσικριτζή.
Αυτό δείχνει ότι αυτό που ξεκινά είναι υγιές. Παράλληλα με πλησίασαν παιδιά που είναι εκτεταμένα με την ομάδα. Όλοι καταλαβαίνετε ότι αυτό που κάνουμε πρέπει να έχει γερές βάσεις και ουσία. Στόχος δεν είναι το μπαμ αλλά να γίνουμε ήρεμη δύναμη.
Την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ δεχτήκαμε απίστευτο πόλεμο για να μην ανέβει η ομάδα. Η διαφορά είναι ότι τώρα ο Κούγια δεν έρχεται μόνο με τους επιφάνειες και εκλεκτούς επιχειρηματίες αλλά πλέον γνωρίζω το παρασκήνιο γιατί αυτοί δουλεύουν μεθοδικά. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Τσικριτζής μου είπε Καλώς ήρθες σπίτι σου αφού πραγματικά νιώθω ότι επιστρέφω σπίτι.
Η ομάδα έχει αγωνιστικά προβλήματα και γνωρίζω το σκηνικό του Κορινθιακού ποδοσφαίρου. Εδώ χάθηκε το μέτρο. Άνθρωποι που δεν τους ήξερε ούτε η μαμά τους κάθισαν σα βδέλλες στη διοίκηση της ομάδας.
Χρειάζεται χρήματα και άνθρωποι με προσωπικότητα και γνώση. Σε αυτήν την ομάδα συμμετέχω.
Δε θα προδώσω την Παναχαϊκή και τους φίλους της. Η διάθεση μου είναι να βοηθήσω και οικονομικά αλλά και παίκτες της Παναχαϊκής να τους φέρω στην ομάδα για να δύναμη την ομάδα.
Στόχος είναι να ξαναγεμίσουμε το γήπεδο και δεν εννοώ του Συνοικισμού αλλά το στάδιο...
 Περισσότερα στο Video που ακολουθεί