Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

"Μυστική σύναξη" καραμανλικών το Σάββατο;

Kostas-Karamanlis-Parliament
Tην προετοιμασία “μυστικής σύναξης” καραμανλικών βουλευτών και στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτει ο σημερινός “Βηματοδότης”, προσδιορίζοντας ως χρόνο εκδήλωσης της συγκεκριμένης κίνησης το προσεχές Σάββατο, μετά την επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 40 ετών από την ίδρυση της ΝΔ.
Το σχετικό ρεπορτάζ του “Βηματοδότη” αναφέρει τα εξής:
“Η αρχή για λόγους μυστικότητας (;) έγινε με ανταλλαγή SMS. Ορισμένοι καραμανλικοί βουλευτές επιχείρησαν να διοργανώσουν συνάντηση σε κρεατάδικο (εκτός Δήμου Αθηναίων) για να συντονίσουν (άκουσον-άκουσον) τις κινήσεις τους. Εν συνεχεία έβαλαν και όρους: «Θα συμμετάσχουν στο δείπνο μόνο εν ενεργεία βουλευτές».
Και μετά τα SMS άρχισαν (με μυστικότητα) και τα τηλεφωνήματα. Ο αριθμός των συμμετασχόντων θα είναι 15. Και τότε άρχισαν οι… ίντριγκες: Δυο-τρεις (αποκαλούμενοι και «κολλημένοι καραμανλικοί») έλεγαν ότι στο δείπνο αυτό πιθανόν να παρευρεθεί και ο πρώην πρωθυπουργός.
Είτε όμως το έμαθε ο Κ. Καραμανλής είτε του το μετέφεραν, τους μεταφέρθηκε εκ μέρους του ένα μεγαλοπρεπέστατο «Οχι». Εν συνεχεία τέθηκε θέμα πότε θα συναντηθούν. Αποφασίστηκε να συναντηθούν το Σάββατο, μετά την εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΝΔ. Οσον αφορά την ατζέντα της συζήτησης, δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί.
Αλλοι έλεγαν να συντονίσουν τις κινήσεις τους, τώρα που οι καιροί δυσκόλεψαν, και άλλοι (οι πιο προσγειωμένοι) θέλουν να ακούσουν τις απόψεις του πρώην πρωθυπουργού, όχι βεβαίως από τον ίδιο αλλά από βουλευτές που συνάντησε τελευταίως. Σου λέει, κάτι θα μας πουν…”.

ysterografa.gr