Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Μην τον... ξυπνάτε! Αστέρας Τρίπολης - Παρτίζαν (22.05)

Μην τον... ξυπνάτε! Αστέρας Τρίπολης - Παρτίζαν (22.05)
 Το όνειρο για τον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζεται. Οι Αρκάδες υποδέχονται την Παρτίζαν και με νίκη μπαίνουν γερά στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους "32" του Europa League.
Η ισοπαλία που απέσπασε ο Αστέρας στην Τουρκία του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει ακόμη και σε πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.
Το ματς με την Παρτίζαν είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και αν οι παίκτες του Βεργέτη πάρουν τη νίκη τότε θα έχουν βάσιμες ελπίδες να συνεχίσουν στο θεσμό και μετά τους ομίλους.

Η πιθανή ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης: Κοσίτσκι, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ουσέρο, Ρόλε, Μάσα, Πάρα.
Το ματς θα ξεκινήσει στις 22.05 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την NOVA


Το πρόγραμμα του 3ου ομίλου
22.05 Αστέρας Τρίπολης - Παρτίζαν
22.05 Τότεναμ - Μπεσίκτας

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου μετά από 1 αγώνα
1. Αστέρας Τρίπολης 1 (1-1)
2. Μπεσίκτας 1 (1-1)
3. Παρτίζαν 1 (0-0)
4. Τότεναμ 1 (0-0) 



Γκινγκάμπ - ΠΑΟΚ (20.00)

 O ΠΑΟΚ ταξίδεψε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση της Σούπερ Λίγκας ενώ στο Europa League νίκησε με το εντυπωσιακό 6-1 τη Ντιναμό Μινσκ.
Ο ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι θα πρέπει να είναι προσεκτικός στη Γαλλία ώστε να μπορέσει να πάρει το τρίποντο κόντρα στην ουραγό της Ligue 1, Γκινγκάμπ.
Η πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Κάτσε, Τζιόλης, Τζανδάρης, Σαλπιγγίδης, Μακ, Αθανασιάδης.
Το ματς θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1

Εστορίλ - Παναθηναϊκός (22.05)

Η εντός έδρας ήττα από την Ντιναμό Μόσχας υποχρεώνει τον Παναθηναϊκό να παλέψει μόνο για τη νίκη στο ματς της 2ης αγωνιστικής του Europa League κόντρα στην Εστορίλ στην Πορτογαλία.
Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αναμένεται να παρατάξει τους: Κοτσόλη, Μπούρμπο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ, Νάνο, Λαγό, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδη, Μπαϊράμι, Πέτριτς.
Το ματς θα ξεκινήσει στις 22.05 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA