Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Η ώρα της Εθνικής!

ethnkh-ellados
 Αντιμέτωπη με την Κολομβία αλλά και με τις ιδιαίτερες κλιματικές συνθήκες της χώρας (σε έναν αγώνα που διεξάγεται στη 1 το μεσημέρι, τοπική ώρα) θα βρεθεί η Εθνική μας ομάδα στις 7 το απόγευμα (14/06), στον πρώτο της αγώνα στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.
 Μόνο η νίκη είναι στο μυαλό του Φερνάντο Σάντος ενόψει της πρεμιέρας της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ με αντίπαλο την Κολομβία, κάτι που εύχονται όλοι οι Έλληνες.
 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhMfW3jgghcG9v4_4eiQgwxtHakFpWbSigrBm-ojqiqWeTx-x-1oNWNAqYFuXxjMzgOz01e7oZhy-2A9wRjaRB30Q5MdfzRMvoZuX_5-fLj9L2seMFONGWfMugJ02F1gnruc1mdX4s0xRk/s1600/tromaktiko13435.jpg
 Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον δρόμο σου ποτέ σου δεν θα βρεις,
αν μέν’ η σκέψις σου υψηλή, αν εκλεκτή
συγκίνησις το πνεύμα και το σώμα σου αγγίζει.

Όλοι οι Έλληνες είναι μαζί σας σε αυτό το ταξίδι...

Η Εθνική Ομάδα στην τρίτη παρουσία σε Παγκόσμιο Κύπελλο ψάχνει το παραπάνω βήμα που θα της ανοίξει διάπλατα τον δρόμο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης. Επομένως είναι σημαντικό να αρχίσει τις υποχρεώσεις της με ένα θετικό αποτελέσμα απέναντι στο θεωρητικά φαβορί του ομίλου της.
Ο Φερνάντος Σάντος έχει στο μυαλό του το 4-3-3 και δείχνει να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στην συγκεκριμένη αναμέτρηση. Στόχος του είναι να περιορίσει το γρήγορο και επιθετικό παιχνίδι των Κολομβιανών και να χτυπήσει στην αντεπίθεση με τα όπλα που διαθέτει.
Από την άλλη ο Χοσέ Πέκερμαν θα παίξει με 4-4-2 έχοντας στα χέρια του μια από τις πιο ταλαντούχες φουρνιές, ικανή να φτάσει μακριά την Κολομβία στη διοργάνωση, παρότι το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Ραδαμέλ Φαλκάο δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Χολέμπας, Κατσουράνης, Μανιάτης, Κονέ, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Γκέκας.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Γέπες, Ζαπάτα, Ζουνίγκα, Αρμέρο, Αγκιλάρ, Σάντσες, Κουαδράδο, Ροντρίγκες, Ιμπάρμπο, Γκουτιέρες,

Ο αγώνας της Εθνικής μας είναι σήμερα το απόγευμα στις 19:00 και θα προβληθεί από τα κανάλια της δημόσιας τηλεόρασης: N ENA, N SPORTS και N HD.
Το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

19:00 – 20:45 ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ (Ν ΕΝΑ, Ν SPORTS και Ν HD)
22:00 – 23:45 ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Ν SPORTS και Ν HD)
01:00 – 02:45 ΑΓΓΛΙΑ - ΙΤΑΛΙΑ (Ν ΕΝΑ και Ν HD)
04:00 – 05:45 ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ - ΙΑΠΩΝΙΑ (Ν SPORTS και Ν HD)