Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Κόκκαλης και Μαρινάκης στο Συνέδριο της Θύρας 7

marinakhs_-_kokalhs
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 μίλησε για τη νέα σεζόν, αλλά και για τους Φινμπόγκασον, Κασάμι, Πουλίδο και Ριέρα.

Το 7ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7 πραγματοποιήθηκε στο "V' Ammos" του "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Το παρών έδωσε και ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος και τιμήθηκε από την Θύρα 7 μέσω του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη για την τεράστια προσφορά του στον σύλλογο. «Μακάρι ο Βαγγέλης Μαρινάκης να με ξεπεράσει σε πρωταθλήματα» σχολίασε ο Σωκράτης Κόκκαλης.
«Υπάρχει κρίση, αλλά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Θα μειώσουμε ακόμα περισσότερο τις τιμές» τόνισε ο Βαγγέλης Μαρινάκης που θέλει το «Γ. Καραϊσκάκης» κατάμεστο τη νέα σεζόν.
Ο ισχυρός άνδρας τους Ολυμπιακού στάθηκε και στο μεταγραφικό κομμάτι επιβεβαιώνοντας και το ρεπορτάζ του Gazzetta.gr για τον Οριόλ. «Ο προπονητής και το τεχνικό τιμ έχουν κάνει εισηγήσεις και μεις τις εξετάζουμε. Το ρόστερ θα έχει πιθανόν έναν - δυο παίκτες περισσότερους από αυτούς που ζήτησε ο προπονητής. Το βάρος έχει πέσει στον σέντερ, στον εξτρέμ και στον χαφ . Η ομάδα έχει ασχοληθεί σοβαρά με τους Φινμπόγκασον, Κασάμι, Πουλίδο και Ριέρα. Με τον Πουλίδο έχουμε συμφωνήσει. Στο Μεξικό, βέβαια, γίνονται διάφορα. Πολύ δύσκολα, όμως, ο Πουλίδο θα παίξει σε άλλη ομάδα πλην του Ολυμπιακού» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

gazzetta.gr