Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Το ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο και οι …εκφραστές του! Τι είπε ο Βενιζέλος και όλα δείχνουν…τριχοτόμηση!

Το ΠΑΣΟΚ στην Πελοπόννησο και οι …εκφραστές του! Τι είπε ο Βενιζέλος και όλα δείχνουν…τριχοτόμηση! /farenews.gr
 @. Πριν λί­γες μέ­ρες ο Ευ­άγ­γε­λος Βε­νι­ζέ­λος εί­πε πως το ΠΑΣΟΚ …έ­χει ο­κτώ (8) Πε­ρι­φε­ρειά­ρχες!
@. Δη­λα­δή, με την στή­ρι­ξη του… τό­τε ΠΑΣΟΚ, ε­ξε­λέ­γη­σαν ο­κτώ Πε­ρι­φε­ρειά­ρχες!
@. Με­τα­ξύ αυ­τών εί­ναι και ο Πέ­τρος Τα­τού­λης!
@. Εί­ναι λοι­πόν, α­δι­α­νό­η­το να πι­στεύ­ουν κά­ποι­οι πως δεν θα συ­νε­χι­στεί η στή­ρι­ξη του…ε­να­πο­μεί­ναν­τος, ε­πί­ση­μου, ΠΑΣΟΚ στον Τα­τού­λη, ε­πει­δή θα τον στη­ρί­ξει και η Ν.Δ.!
@. Πό­σο μάλ­λον τώ­ρα, που τα …έ­φε­ρε η “τύ­χη” να συγ­κυ­βερ­νά το ΠΑΣΟΚ με την Ν.Δ.!
@. Το λά­θος των “4″ και ι­δι­αί­τε­ρα του Γι­ώρ­γου Δέ­δε, ή­ταν πως α­να­ζη­τού­σαν “άλ­λο­θι” στο ΠΑΣΟΚ για να φύ­γουν α­πό τον Τα­τού­λη!
@. Στο πο­λι­τι­κό αυ­τό λά­θος, προ­στέ­θη­κε και η…ε­πι­μο­νή τους να μη θέ­λουν να πα­ραι­τη­θούν α­πό τις θέ­σεις που εί­χαν στην “δι­α­κυ­βέρ­νη­ση” της Πε­ρι­φέ­ρειας!
@. Τα λά­θη αυ­τά, …τορ­πί­λι­σαν και την προ­σπά­θεια των ε­νω­μέ­νων δυ­νά­με­ων υ­πό τον Γ. Πα­νού­ση και στη συ­νέ­χεια υ­πό τον Τά­σο Α­πο­στο­λό­που­λο!
@. Η γνώ­ση των δε­δο­μέ­νων πε­ρί της ΠΑΣΟΚικής στή­ρι­ξης στον Τα­τού­λη, ή­ταν και ο λό­γος που δεν εί­χε α­πευ­θυν­θεί ο Α­πο­στο­λό­που­λος στο “ε­πί­ση­μο” ΠΑΣΟΚ, αλ­λά στο “κοι­νω­νι­κό” και “ά­στε­γο” ΠΑΣΟΚ ως “συ­νι­στώ­σα” με­τα­ξύ των ευ­ρύ­τε­ρων πο­λι­τι­κών δη­μο­κρα­τι­κών δυ­νά­με­ων και σε Πε­λο­πον­νη­σια­κές προ­σω­πι­κό­τη­τες!
@. Η ε­πι­σφρά­γι­ση των πο­λι­τι­κών θέ­σε­ων του Α­πο­στο­λό­που­λου (οι ο­ποί­ες δεν έ­χουν ση­μα­σί­α τώ­ρα, αλ­λά θα εί­ναι χρή­σι­μες μό­νο για το …πο­λι­τι­κό του βι­ο­γρα­φι­κό) θα έρ­θει εν­τός των η­με­ρών ή και εν­τός των ε­πό­με­νων…ω­ρών!
@. Συγ­κε­κρι­μέ­να α­να­μέ­νε­ται η …ε­πί­ση­μη α­να­κοί­νω­ση α­πό το ΠΑΣΟΚ για την …συ­νέ­χι­ση της στή­ρι­ξης του κόμ­μα­τος στη “Νέ­α Πε­λο­πόν­νη­σο” και στον Πέ­τρο Τα­τού­λη!
@. Φυ­σι­κά αυ­τή την στιγ­μή δεν έ­χει κα­μί­α ση­μα­σί­α!
@. Οι ΠΑΣΟΚοι της Πε­λο­πον­νή­σου έ­χουν κά­νει ή­δη την ε­πι­λο­γή τους!
@. Κά­ποι­οι “έ­μει­ναν” στον Τα­τού­λη, κά­ποι­οι πή­γαν με το Δέ­δε και αρ­κε­τοί συν­τάσ­σον­ται με το “κί­νη­μα” της…ξα­πλώ­στρας.
@. Του­λά­χι­στον μέ­χρι το Σάβ­βα­το πριν τις πρώ­τες ε­κλο­γές και α­νε­πη­ρέ­α­στοι να ψη­φί­σουν τους…γνή­σιους! 

farenews.gr