Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΕΣ ΕΞΟΔΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ)


Εμφάνιση Φιλαρμονική Αιγείρας 6.jpg

Εμφάνιση φιλαρμονικη αιγειρας 2.jpgΥπό βροχή, που όμως δεν πτόησε κανέναν, ολοκληρώθηκαν χθες Κυριακή των Βαϊων οι εκδηλώσεις εορτασμού της 188η Επετείου της Εξόδου του Μεσολογγίου, με την δοξολογία που έγινε το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, χοροστατούντων των Μητροπολιτών Μαρωνείας και Κομοτηνής, Καστορίας και Αιτωλίας και Ακαρνανίας, ενώ στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η πομπή όλων των τμημάτων προς τον Κήπο των Ηρώων.

Εμφάνιση Φιλαρμονικη Αιγειρας 4.jpgΤην Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας Χρ. Βασιλάκης, ενώ παρόντες ήταν οι βουλευτές Κ. Καραγκούνης, Θ. Μωραΐτης, Κ. Μπαρμπαρούσης, Γ. Βαρεμένος, Μ. Τριανταφύλλου, Κ. Μουσουρούλης, Η. Κασιδιάρης, οι υποψήφιοι Περιφερειάρχες Δυτικής Ελλάδος Ανδρ. Κατσανιώτης, Βασ. Χατζηλάμπρου, Γ. Ζαφειρόπουλος και Χρ. Ρήγας. 
 
Τον πανηγυρικό εκ μέρους της Κυβέρνησης εκφώνησε ο κ. Βασιλάκης, ο Εμφάνιση φιλαρμονικη αιγειρας 3.jpgοποίος υπογράμμισε ότι το μήνυμα του Ηρωισμού των Μεσολογγιτών είναι αυτό που μπορεί να μας καθοδηγήσει ακόμα και σήμερα προκειμένου να προχωρήσει η χώρα. Την ώρα που ανέβηκε στο βήμα ο κ. Βασιλάκης, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν.
Εμφάνιση Φιλαρμονική Αιγείρας 7.jpg

Μετά τη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ακολούθησε η παρέλαση των τμημάτων και των φιλαρμονικών που κατευθύνθηκαν στον Κήπο των Ηρώων.
ΑξιαΕμφάνιση Φιλαρμονικη Αιγείρας 5.jpg εκπροσωπήθηκε και ο Δημος μας, μιας και οι 2 Φιλαρμονικές της Αιγιάλειας - απούσης της Φιλαρμονικής Ακράτας φέτος - έδωσαν βροντερό παρόν: η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας "ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ" και η Φιλαρμονική Αιγίου, που απέσπασαν τα θερμά χειροκροτήματα των κατοίκων-επισκεπτών του Μεσολογγίου!
 ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 

 ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ