Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Από την Αυτοδιοίκηση στην Ευρωβουλή ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος

Grigoris-Zafeiropoulos
Ένα “γαλάζιο” στέλεχος με μακρά διαδρομή στα αυτοδιοικητικά δρώμενα, ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, θα βρίσκεται σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μεταξύ εκείνων που θα συγκροτήσουν την ευρωλίστα της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει της αναμέτρησης του Μαϊου για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”, ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου βρίσκεται στον σχεδιασμό του Μεγάρου Μαξίμου, που επιθυμεί να συγκροτήσει ένα ψηφοδέλτιο μάχης, με εκπροσώπους από όλες σχεδόν τις κοινωνικές ομάδες και τους τομείς δράσης.
Ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος διατέλεσε επί 8 συναπτά έτη δήμαρχος Χαλανδρίου, ενώ άλλα τόσα ήταν πριν δημοτικός σύμβουλος. Παράλληλα, είναι μέλος της Επιτροπής Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενώ στην αναμέτρηση του 2010 εξελέγη περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Βασίλη Κικίλια, όντας υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης βόρειου τομέα.
Η μεταπήδηση του Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου από την Αυτοδιοίκηση στην Ευρωβουλή, έρχεται και ως φυσική συνέχεια της ενασχόλησής του με την Επιτροπή των Περιφερειών, που του έδωσε την ευκαιρία να έχει παρέμβαση στα κέντρα λήψης των αποφάσεων στις Βρυξέλλες.

ysterografa.gr