Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Παρελθόν ο Πέτρος Τατούλης γιά τo ΠΑΣΟΚ δεν θα τον στηρίξει στις Περιφερειακές εκλογές.

   Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ https://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/perifereia/item/33127-sygroysi-xeividopoulou-tatoyli

Βραδινή σύσκεψη πραγματοποίησαν στελέχη και περιφερειακοί σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ στα κεντρικά γραφεία της Χ. Τρικούπη στην Αθήνα για τη στάση του κόμματος στις περιφερειακές εκλογές για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
 Τελικά το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε πως δεν θα στηρίξει τον Πέτρο Τατούλη στις Περιφερειακές εκλογές.
Την συγκεκριμένη απόφαση θα επικυρώσουν την Κυριακή και οι νομαρχιακές της Πελοποννήσου.

Πληροφορίες αναφέρουν τώρα ότι, το ΠΑΣΟΚ συζητά τις πιθανές λύσεις μεταξύ Πανούση ή κάποιου δικού του από το περιφερειακό στρατόπεδο.
Τον Περιφεριάρχη Πελοποννήσου το ΠΑΣΟΚ τον εγκαταλείπει, η Ν.Δ. ετοιμάζεται να τον αγκαλιάσει. Το μόνο εμπόδιο -που βάζει τεχνητά ο Πέτρος Τατούλης- είναι οι αντιπεριφερειάρχες
Η Ν.Δ. τους θέλει όλους δικούς της, ο Τατούλης ίσως να διασώσει τον Χειβιδόπουλο, όχι όμως και τη κ. Νικολάκου που θα επιθυμούσε, καθώς οι νεοδημοκράτες την θεωρούν persona non grata.

Ο κ. Χειβιδόπουλος φέρεται να παραμένει στην παράταξη Τατούλη, παρά τη στήριξη από τη Ν.Δ., με αντάλλαγμα την υποψηφιότητά του στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και με την επανεκλογή του (χωρίς ψήφο), με την επικράτηση της παράταξης Τατούλη.
Απέναντί του βρίσκονται ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Πουλοκέφαλος και οι αντιπεριφερειάρχες Κορινθίας Γιώργος Δέδες και Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, καθώς και η πλειοψηφία των συμβούλων Τατούλη, που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ.