Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Ο Παννεμεατικός με το 3 - 0 επί του Ατρομήτου φαβορί γιά το Κύπελλο - Η Θύελλα Πετρίου, πήρε "Χ" στο Βέλο

Με το... ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας βρίσκεται ο Παννεμεατικός, μετά τη νίκη με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό με τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.
Οι γηπεδούχοι πήραν αυτό που ήθελαν στο δεύτερο μέρος, με πρωταγωνιστή τον Μυργιώτη, ο οποίος αρχικά άνοιξε το σκορ στο 50΄με ένα ανόητο πέναλτι του Θωμά Τσουμάνη, στον ίδιο . Από εκεί και πέρα, η Νεμέα επικράτησε κατά κράτος του Ατρομήτου και έφτασε πολύ κοντά και στο 2-0 όταν το τρομερό σουτ του Μαρτίνου, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σκούρτη. Το 2-0 όμως ήρθε στο 76’ όταν ο Μυργιώτης από δεξιά έτρεξε το μισό γήπεδο, την κατάλληλη στιγμή έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Παππάς έγραψε το 2-0 λίγα λεπτά μετά.  
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 84’ και πάλι ο Μυργιώτης  με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, μετά την όμορφη πάσα του Μαρτίνου. , κάνοντας τον Παννεμεατικό το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της 5ης Μαρτίου ,του Κυπέλλου Κορινθίας.
ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ: Κεμαλάι, Χουσελάς Α., Κυριάκος (89’ Παλυβός), Σγούρος, Μαρινός, Τζίνης (85’ Ραπουσάι Ρ.), Φραγκάκης, Μαρτίνος, Παππάς, Μυργιώτης (90’ Κωστούρος)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ: Σκούρτης, Μπίκος (68’ Καμπάς), Τσουμάνης Θ., Μπαλάφας Π.Β., Παπαϊωάννου, Λέκκας, Κακογιάννης, Γεώργαρης Χ., Οικονόμου, Γεώργαρης Θ. (77’ Τσουμάνης Δ.), Μιχάλης (89’ Παπαθανασόπουλος)
 
1780804 617411561671290 1810664806 nΣημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Κορινθίας, για 1η φορά στην ιστορία της, απέκτησε η Θύελλα Πετρίου, η οποία πήρε 1-1 από την Ελλάς Βέλου και πλέον στη ρεβάνς στην έδρα της, μπορεί να ολοκληρώσει μια σπουδαία πορεία.
Στο 22’ η ομάδα του Βέλου άνοιξε   το σκορ, όταν μετά από σουτ του Γ. Αντωνόπουλου , η μπάλα βρήκε στον Τσουμάνη, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Χόντια.
Την τεράστια ευκαιρία για το 1-1 σπατάλησαν οι φιλοξενούμενοι στο 73’, καθώς ο Μπόρσης κέρδισε πέναλτι από τον Τάλιο, ανέλαβε ο ίδιος την εκτέλεση, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
Στο 84’ η ομάδα του Πετρίου έφτασε στη ισοφάριση, όταν ο Πέζος έκανε τη σέντρα, ο Κοσμάς πρόλαβε την έξοδο του Κουρούμαλη, και  έστειλε την μπάλα στα  δίχτυα, ισοφαρίζοντας στο 1 - 1.
Γενικώς οι άνθρωποι της Ελλάς Βέλου είχαν πάρα πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Ρούτση και μετά τη λήξη του αγώνα, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο νεαρό ρέφερι.
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Κουρούμαλης, Αμπού Ζολώφ, Αντρέα (85’ Βράκας), Σαββίδης, Τάλιος, Αντωνόπουλος Γ. (70’ Δελής), Σάνι, Ρούπας, Αράπι, Κλαδάκης, Αναστασιάδης (78’ Ιατρού)
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ: Χόντια, Μάρκου, Πέζος, Τσουμάνης Κ., Μπακασέτας Β., Σαϊσανάς Π., Μανάβης, Μπόρσης (81’ Λεκουσιώτης Η.), Σαϊσανάς Ν. (23’ λ.τρ. Κοσμάς), Χουσελάς Π., Τζας