Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Παπαμιμίκος: Η ΝΔ δεν δίνει χρίσματα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

papamimikosΚατά την περιοδεία του στη Δυτική Μακεδονία ο Γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, αναφέρθηκε στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές τονίζοντας πως  «Η Νέα Δημοκρατία αντιμετωπίζει τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με νέα αντίληψη και νέα πολιτική φιλοσοφία».
Σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου ο κ. Παπαμιμίκος σημείωσε πως «η ΝΔ δεν δίνει χρίσματα. Θα σταθεί όμως στο πλευρό υποψηφίων που θα υποδείξουν οι Τοπικές κοινωνίες και θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τα ζητούμενά τους.
Στο πλευρό εκείνων που είναι επαγγελματικά και κοινωνικά καταξιωμένοι, έντιμοι και ικανοί να προσφέρουν στις τοπικές κοινωνίες.
Εκείνων που μπαίνουν στο στίβο με ρεαλιστική, αλλά και οραματική αυτοδιοικητική ατζέντα. Που προτείνουν δηλαδή συγκεκριμένο σχέδιο, για τη στήριξη των ανθρώπων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη, την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών προβλημάτων, τη βελτίωση της προσβασιμότητας στις δημοτικές υπηρεσίες, τη δημόσια υγεία και την ασφάλεια, την καθαριότητα, το κυκλοφοριακό, τη σήμανση».
Τέλος, πρόσθεσε: «Η μάχη αυτή είναι για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την περιφερειακή ανάπτυξη και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

ysterografa.gr