Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ενδιαφέροντες αγωνες στην Α1 Κορινθίας σε Δερβένι , Λουτράκι ,Ξυλόκαστρο και Βέλο

Με αρκετούς ενδιαφέροντες αγώνες συνεχίζεται στις 3 το απόγευμα αύριο το πρωτάθλημά της Α1 κατηγορίας Κορινθίας στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ημέρας. 
Ο εκ των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος Παννεμεατικός αντιμετωπίζει στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" στο Δερβένι τον Αστέρα  και θα επιδιώξη τη νίκη απέναντι σε ένα αντίπαλο που θέλει να επιστρέψει και πάλι στίς νίκες, μετά από τρεις απανωτές ήττες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας που θα γίνει στο Θώδειο του Λουτρακίου ανάμεσα στον έταιρο πρωτοπόρο , ΑΟ Λουτρακίου και τον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.
Δοκιμασία περιμένει και τον Ολυμπιακό Λουτρακίου στο Ξυλόκαστρο , στην κόντρα του με τον Πανκαμαριακό, ενώ η Θύελλα Πετρίου υποδέχεται το Σπαθοβούνι.
Στο ντέρμπι της ημέρας η Ελλάς Βέλου μάχεται στην έδρα της με τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση στο Συνοικισμό, ανάμεσα στον Κύψελο Κορίνθου και τους Αγίους Θεοδώρους.
Ο Πανσολυγειακός στο Σοφικό φιλοξενεί τον Πέλοπα Κιάτου, ενώ τέλος η Αναγέννηση Κιάτου κερδίζει στα "χαρτιά" τον εντός έδρα αγώνα της με τον Σαρωνικό Γαλατακίου, που έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα
Η 17η αγωνιστική
 ΠΑΣ ΚΥΨΕΛΟΣ -ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ -ΣΦΛ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ-ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ
ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ -ΑΟ ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙΟΥ
ΑΣΤΗΡ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ - ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ
ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΠΑΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ -ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ -ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤ.     3 - 0 α.α.