Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Κρητικός αραβώνας για την οικογένεια Παπανδρέου - Από το Ηράκλειο η νύφη

gios papandreou
Ευχάριστες στιγμές θα ζήσει για μια ακόμα φορά στην Κρήτη ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο πρώην Πρωθυπουργός αποδεικνύεται παραδοσιακός πεθερός καθώς πάει το Σάββατο στην Κρήτη για να αρραβωνιάσει τον γιό από τον πρώτο του γάμο Ανδρέα, με την εκλεκτή της καρδιάς του.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του prismanews.gr όλες οι λεπτομέρειες έχουν καθοριστεί σε πολύ στενό κύκλο, ενώ ο αρραβώνας αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη Χερσόνησο, στα ανατολικά του Ηρακλείου.
Ο γιος Παπανδρέου μαζί με τη μέλλουσα σύζυγο του έχουν φροντίσει τα διαδικαστικά και θέλουν ο αρραβώνας τους να είναι ήρεμος, ρομαντικός και σε πολύ κλειστό κύκλο. Η ταβέρνα έχει ήδη κλείσει και είναι αρκετά γνωστή στην περιοχή, σε ένα ιδανικό για αρραβώνα σημείο.
Οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι κι εκλεκτοί, ενώ τόσο το ζευγάρι, όσο και ο πρώην πρωθυπουργός δεν θέλουν να δοθεί έκταση σε μια από τις ευτυχέστερες στιγμές της οικογένειας.
Η νύφη, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ αντίθετα από τις νόρμες που θα περίμενε κανείς να ακολουθηθούν, δεν είναι γνωστή στο ευρύ κοινό και σύμφωνα με πληροφορίες, εργάζεται ως κομμώτρια. Ο έρωτας των δύο νέων ήταν κεραυνοβόλος, ενώ θέλουν να τον επισημοποιήσουν στην Κρήτη, που και για τους δύο έχει πολλούς και έντονους συμβολισμούς.