Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ο Ιγνατίου “εκτέλεσε” τον Γιώργο Παπανδρέου

Michalis-Ignatiou
Ο Μιχάλης Ιγνατίου έχει καθιερωθεί εδώ και πολλά χρόνια ως μια από τις πλέον αξιόπιστες δημοσιογραφικές φωνές. Ανταποκριτής του MEGA στις Ηνωμένες Πολιτείες, μεταφέρει έγκαιρα και έγκυρα τις εξελίξεις από την άλλη όχθη του Ατλαντικού, που συνηθέστατα επηρεάζουν καθοριστικά τα εθνικά δρώμενα στη χώρα μας.
Παράλληλα, μέσω της αρθρογραφίας του στο “Έθνος” επισημαίνει κακώς κείμενα και στρεβλώσεις, χωρίς να διστάζει να αποδώσει ευθύνες στους πολιτικούς που εκτιμά ότι αναλογούν.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα του άρθρο που υπογράφει ο Μιχάλης Ιγνατίου στο σημερινό “Έθνος της Κυριακής”, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον ρόλο του Γιώργου Παπανδρέου στην προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου, και το τι ακολούθησε για τον πρώην πρωθυπουργό, μέχρι και σήμερα.
“Στις 10 Μαϊου 2010 η τότε κυβέρνηση του “Τσιγγάνου” της ελληνικής πολιτικής Γιώργου Παπανδρέου οδήγησε την Ελλάδα στον σκληρό μηχανισμό του ΔΝΤ και της Ε.Ε.
Ο χαρακτηρισμός οφείλεται στο αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι από την ημέρα της εξαναγκαστικής παραίτησής του από την πρωθυπουργία, τις περισσότερες μέρες βρίσκεται εκτός Ελλάδας, διότι η χώρα “δεν τον χωρά άλλο”, αναζητώντας στα ξένα τον… επιούσιον, ο οποίος βγαίνει με την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο διέλυσε την πατρίδα”, γράφει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ιγνατίου στο “Έθνος της Κυριακής” για τον Γιώργο Παπανδρέου.
ysterografa.gr