Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Σκόνταψε» ο Παναιγιάλειος -Τα φώτα σε Ψαχνά και Πύργο - Η 7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

«Σκόνταψε» ο Παναιγιάλειος
Το κυρίως πιάτο της 7ης αγωνιστικής σερβίρεται σήμερα, με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον να παρουσιάζεται στον 1ο όμιλο, με την αναμέτρηση Ηρακλής Ψαχνών - Ολυμπιακός Βόλου αλλά και τη «μάχη των Πελοποννησίων» μεταξύ του Πανηλειακού και της Παναχαϊκής.
Αρχικά στην Εύβοια, διασταυρώνουν τα ξίφη τους δύο από τις ομάδες που έχουν θέσει ως στόχο την παρουσία τους στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Βέβαια ο μεν Ηρακλής προέρχεται από την ήττα στα Μέγαρα από τον Βύζαντα, ο δε Ολυμπιακός από το σπουδαίο διπλό στην Πάτρα με γκολ του Ακόστα στα τελευταία λεπτά.
Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, Πανηλειακός και Παναχαϊκή ψάχνουν «γιατρικό» στη μεταξύ τους μονομαχία. Μάλιστα, και για τις δύο ομάδες το παιχνίδι χαρακτηρίζεται οριακό μια και στον ηττημένο λογικά θα υπάρξουν εξελίξεις.
Την Παρασκευή δύο πολύτιμους βαθμούς "πέταξε" ο Παναιγιάλειος κόντρα στον Φωκικό (1-1), στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Football League. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ισοπαλία για τους Αιγιώτες, που πάντως συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στον 1ο όμιλο. H ομάδα της Άμφισσας αιφνιδίασε τους “μελανόλευκους” και μόλις στο 6' ο Φράγκος με σουτ πραγματοποίησε το 0-1. Η “απάντηση” από τους Αιγιώτες ήρθε άμεσα και στο 13' με κεφαλιά ψαράκι του Φλίγκου, που έφερε την αναμέτρηση και πάλι σε ισορροπία.
Στην συνέχεια του ματς οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά βρήκαν απέναντί τους, έναν εξαιρετικό τερματοφύλακα, τον Λανζάνο που πραγματοποίησε σειρά εντυπωσιακών επεμβάσεων, ενώ στο 45΄ στάθηκαν άτυχοι όταν το σουτ του Γκούμα βρήκε στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και έφυγε άουτ.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Ανδρούτσος, Παπαχρήστος, Αγουρίδης (82' Διαμαντόπουλος), Ιωάννου, Τ. Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας, Γκούμας, Μπούνας, Σκαρτσίλας (90' Ρεκλείτης), Λαζανάς (57' Αλεξάντροβιτς), Φλίγκος.
ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Λανζάνο, Πεχλιβανόπουλος, Σιμονιάν (77' Πολυχρονάκης), Άλλα, Καλαγκάνης, Σκαρίμπας, Αλβάρεζ, Ράντι (92' Κυριάκης), Θέος (88' Ασίγκμπα),Φράγκος, Τζέκος.

Το Σάββατο ο Αστέρας Μαγούλας δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες των τελευταίων ημερών, μένοντας στο στείρο 0-0 με τον Αχαρναϊκό στην Ελευσίνα σε αγώνα για την 7η αγωνιστική του 1ου Ομίλου. Η ομάδα της Μαγούλας, που προερχόταν από την πρόκριση επί του Λεβαδειακού στο Κύπελλο Ελλάδας και την εκτός έδρας νίκης επί της Επισκοπής με 3-0 στο στάδιο του Γάλλου, δεν μπόρεσε να φθάσει στη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα που θα τον έβγαζε από την επικίνδυνη ζώνη.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:
1ος όμιλος
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (8/11)
Παναιγιάλειος- Φωκικός 1 - 1
ΣΑΒΒΑΤΟ (9/11)
Αστέρας Μαγούλας- Αχαρναϊκός 0 - 0
ΚΥΡΙΑΚΗ (10/11)
Ηρακλής Ψαχνών- Ολυμπιακός Βόλου (15.00)
Καλλιθέα- Επισκοπή (15.00)
Φωστήρας- Χανιά (15.00)
Πανηλειακός- Παναχαϊκή (18.00,OTE TV)
ΔΕΥΤΕΡΑ (11/11)
Γλυφάδα- Βύζας Μεγάρων (15.00)