Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Πλειός: Να γιορτάσουμ​ε το Πολυτεχνεί​ο στο Ραδιομέγαρ​ο

Giorgos-Pleios
Ο καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Γιώργος Πλειός διατήρησε όλο το προηγούμενο διάστημα μια στάση συνέπειας στο πλευρό των εργαζομένων της ΕΡΤ, στον αγώνα που έδωσαν για να μην κλείσει η κρατική τηλεόραση.
Μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter, κατέθετε συνεχώς τις απόψεις του, ενώ πολλές φορές προχώρησε σε διάχυση των μηνυμάτων που ήθελε, γράφοντας στα αγγλικά.
Αυτή τη φορά, και με αφορμή όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες με την εκκένωση του Ραδιομεγάρου, κατέθεσε την εξής πρόταση:
“Η επέτειος του Πολυτεχνείου φέτος ίσως αποκτήσει το επίκαιρο νόημά της αν γιορταστεί μπροστά στην πύλη ττου Ραδιομεγάρου”.
Ενώ, με μια άλλη ανάρτησή του, σχολίασε τα εξής, αναφερόμενος στη συζήτηση που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βουλή με την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της κυβέρνησης:
“Ας μην κρυβόμαστε. Αυτό που απεύχονταν πολλοί συμβαίνει. Έχουμε πλέον κρίση Δημοκρατίας όποιο και νάναι το αποτέλεσμα στη Βουλή”, έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter ο Γιώργος Πλειός.

ysterografa.gr