Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Ο Κασιδιάρης “τελειώνει” τον Μιχαλολιάκο από την ηγεσία

Ilias-Kasidiaris-Nikos-Mixaloliakos
Η αλλαγή “καθεστώτος” που πολλοί περίμεναν μετά την προφυλάκιση του Νίκου Μιχαλολιάκου, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη στη Χρυσή Αυγή, όπως καταγράφει σχετικό ρεπορτάζ της “Real News”.
Σύμφωνα με τη ναυαρχίδα του Συγκροτήματο Κουρή-Χατζηνικολάου, ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει αρχίσει να αποστασιοποιείται, γεγονός που έχει γίνει αντιληπτό σε όλα τα επίπεδα της οργάνωσης, με ό, τι συνεπάγεται κάτι τέτοιο για την ψυχολογία των στελεχών της Χρυσής Αυγής, αλλά και τις επιμέρους μεταξύ τους ισορροπίες.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ήταν εξαρχής το “φρέσκο πρόσωπο” στο οποίο πολλοί εκτιμούσαν ότι μπορούσε να ποντάρει η Χρυσή Αυγή, για να περάσει ένα περισσότερο σύγχρονο στίγμα, και η προβολή που απολαμβάνει μετά τις εκλογές του 2012 από τα ΜΜΕ, τον έχει καταστήσει παράγοντα στο εσωτερικό της οργάνωσης.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι εδώ και πολύ καιρό “σέρνεται” το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του για τον Δήμο Αθηναίων, με τη φιλοδοξία να περάσει στον δεύτερο γύρο, και να καταγράψει μια δυναμική την οποία θα πιστωνόταν περισσότερο ο ίδιος πολιτικά.

ysterografa.gr