Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Προνομιακά οικογενειακά πακέτα για το μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ!



Εμφάνιση annie1.jpg 
Προαγοράστε τα εισιτήριά σας
και κερδίστε…!

H Live2
παρουσιάζει
το απόλυτο οικογενειακό μιούζικαλ
με τα απόλυτα... οικογενειακά πακέτα τιμών.

Εμφάνιση annie2.jpg

        Book by                                                  Music by                                               Lyrics by

THOMAS MEEHAN                            CHARLES STROUSE                     MARTIN CHARNIN




Από την Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ελληνική υπερπαραγωγή που θα τους μείνει αξέχαστη. Η σκηνοθέτις Θέμις Μαρσέλλου (Rent, Fame) με τους Μιχάλη Χατζηγιάννη, Κατερίνα Παπουτσάκη, Αργύρη Αγγέλου, Ιωάννα Πηλιχού, Μίρκα Παπακωνσταντίνου και Άννα Παναγιωτοπούλου εναλλάξ στο ρόλο της Μις Χάνιγκαν, με 15 εκπληκτικά, ταλαντούχα κοριτσάκια (6-12 ετών) καθώς και με ένα εξαιρετικό καστ ηθοποιών, τραγουδιστών και χορευτών, παρουσιάζουν το απόλυτο παραμύθι αγάπης.

Το πιο τρυφερό μιούζικαλ του που έσπασε όλα τα ρεκόρ των box office, το ΑΝΝΙΕ, ανεβαίνει τώρα και στην Αθήνα, στο «ΘΕΑΤΡΟΝ»- Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Και η Live 2 προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε το απόλυτα οικογενεικό μιούζικαλ στις απόλυτα... οικογενειακές τιμές.


ΠΡΟΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ:

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ:
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, οι οικογένειες  4 ατόμων και άνω έχουν το ένα παιδικό εισιτήριο δωρεάν

1+1:
Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη,  στα δύο εισιτήρια το ένα είναι δωρεάν.

(* Οι προσφορές ισχύουν μόνο με την προαγορά εισιτηρίων και δεν προβλέπονται για το διάστημα 20 Δεκεμβρίου - 8 Ιανουαρίου). 

  
Εμφάνιση annie4.JPG
          

Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Βρισκόμαστε στη Νέα Υόρκη του ’30. Η μικρή Άννυ (Άννα-Μαρία Κόρνια, Δανάη Βασιλοπούλου) μεγαλώνει στο ορφανοτροφείο της κακιάς και δεσποτικής Μις Χάνιγκαν (Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Άννα Παναγιωτοπούλου). Για καλή της τύχη, ο επίσης δύστροπος δισεκατομμυριούχος Γουώρμπακς (Μιχάλης Χατζηγιάννης), για να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του, αποφασίζει να φιλοξενήσει για τις γιορτές ένα κοριτσάκι από το ορφανοτροφείο. Η Άννυ ξαφνικά βρίσκεται στην πλούσια έπαυλή του υπό τη φροντίδα της ευγενικής γραμματέας του Γκρέης (Κατερίνα Παπουτσάκη), και ζει μία παραμυθένια ζωή. Όχι για πολύ όμως, καθώς ο Ρούστερ (Αργύρης Αγγέλου), ο αδερφός της Μις Χάνιγκαν, και η φίλη του Λίλυ (Ιωάννα Πηλιχού) έχουν άλλα σχέδια. Στο τέλος όλα διορθώνονται, αφού πρόκειται για μιούζικαλ με το απόλυτο happy ending.
Το μοναδικό αυτό μιούζικαλ –με την εκπληκτική μουσική και τα ανεπανάληπτα τραγούδια του-  ανεβαίνει σε μία δύσκολη εποχή, για να μας θυμίσει ότι μπορεί να υπάρξουν λαμπερά πρόσωπα και ιστορίες με happy end! Πρόκειται για το απόλυτο παραμύθι που εξυψώνει όσο κανένα άλλο την αξία της αγάπης. Γιατί… «κάποιες φορές, τα όνειρα βγαίνουν αληθινά»!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΑΝΝΙΕ:

Ανέβηκε για πρώτη φορά στο Μπρόντγουαιη το 1977 και από τότε δεν έχει σταματήσει να παίζεται σε διάφορα θέατρα του κόσμου. Μεταφέρθηκε με απόλυτη επιτυχία στον κινηματογράφο το 1982 από τον Τζον Χιούστον (all time classic ταινία για μικρούς και μεγάλους) και αναμένεται να παρουσιαστεί ξανά στην μεγάλη οθόνη το 2014, με την Cameron Diaz στο ρόλο της κακιάς ιδιοκτήτριας ορφανοτροφείου και στο ρόλο της Άννυ την 9χρονη Wallis που προτάθηκε για Όσκαρ την χρονιά που μας πέρασε (για τη συμμετοχή της στην ταινία “Beasts of the Southern Wild»).

Τη φιγούρα της Άννυ είχε αρχικά εμπνευστεί ο Χάρολντ Γκρέι (το 1924) φτιάχνοντας το κόμικ «Little Orphan Annie». Η μεταφορά του σε μιούζικαλ θεωρήθηκε απόλυτα επιτυχημένη, αφού απέσπασε
εκτός από τον ενθουσιασμό του κοινού, 7 βραβεία ΤΟΝΥ και 6 βραβεία κριτικών (Drama Desk Award),
ανάμεσα στα οποία και το Tony Award for Best Musical. Μάλιστα, δύο από τα τραγούδια του, το Tommorow και το Hard-Knock Life, θεωρούνται από τα πιο δημοφιλή τραγούδια μιούζικαλ, όλων των εποχών.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

Κείμενο: Thomas Meehan
Μουσική: Charles Strouse
Στίχοι: Martin Charnin

Σκηνοθεσία, απόδοση κειμένου - στίχων: Θέμις Μαρσέλλου
Μουσική Διεύθυνση - Φωνητική Διδασκαλία: Γιάννης Αντωνόπουλος
Χορογραφία: Άννα Αθανασιάδη
Σκηνικά: Λία Ασβεστά
Κοστούμια: Παναγιώτα Κοκκορού
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Video Design - προβολές: Grou3
Σχεδιασμός ήχου: Γιάννης Βενιός
Φωνητική Διδασκαλία παιδιών: Βασίλης Αξιώτης

Διεύθυνση Παραγωγής:  Άλεξ Ελσαμπάγ
Οργάνωση Παραγωγής:  Νικόλας Ποτσολάκης
Γραφιστικός Σχεδιασμός: Ελένη Κουρκουνάκη

Για το μιούζικαλ ΑΝΝΙΕ συμμετέχουν κάθε βράδυ 45 ηθοποιοί, χορευτές, τραγουδιστές, μουσικοί, παιδιά και… ένας σκύλος!

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ:

Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Άννα Παναγιωτοπούλου:  Μις Χάνιγκαν
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Όλιβερ Γουώρμπακς
Κατερίνα Παπουτσάκη: Γκρέης  Φάρελ
Αργύρης Αγγέλου: Ρούστερ
Ιωάννα Πηλιχού: Λίλυ

Στο ρόλο της ΑΝΝΙΕ, οι μικρές: Άννα-Μαρία Κόρνια και Δανάη Βασιλοπούλου

ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΟΙ:

Ανδρέας Κωνσταντινίδης
Βησσαρίων Τσιώνας
Βασίλης Αξιώτης
Idra Kayne
Χρήστος Zan-Batist
Άννα Φιλιππάκη
Γιώργος Γιαννίμπας
Μαρία Βασιλάτου
Στεφανία Χούγια