Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Απ'το Βουκουρέστι... φύγαμε για Ρίο! Ρουμανία - Ελλάδα (21.00)

Το 2009 ήταν το Κίεβο που έστειλε την Εθνική ομάδα στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, τώρα είναι το Βουκουρέστι. Το 3-1 του Γ. Καραϊσκάκης δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην Ελλάδα όμως οι παίκτες του Σάντος γνωρίζουν ότι θα πρέπει να καταθέσουν και την ψυχή τους στο γήπεδο για να αντέξουν στην πίεση των Ρουμάνων.

Πόσο απέχει το Βουκουρέστι από το Ρίο; Για την Εθνική ομάδα, μόλις 90 λεπτά. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχει την ευκαιρία να προκριθεί για τρίτη φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Μουντιάλ και οι παίκτες του Σάντος δεν θέλουν να την αφήσουν να πάει χαμένη.
 Με οδηγό το πρώτο ματς, όπου η Ελλάδα κυριάρχησε απέναντι στην Ρουμανία και νίκησε με 3-1, οι διεθνείς θέλουν να αντέξουν στη δεδομένη πίεση από την εξέδρα, να σκοράρουν και να κάνουν πιο εύκολη της ζωή τους.
 Μπορεί στις δηλώσεις τους οι πρωταγωνιστές να τονίζουν ότι θα παίξουν σαν να είναι στο 0-0, όμως το υπέρ τους σκορ είναι ένα σημαντικό χαρτί που έχουν στα χέρια τους.
Ο Σάντος δεν έχει τον Κατσουράνη λόγω τιμωρίας και αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Καραγκούνη στο αρχικό σχήμα. Αυτή αναμένεται να είναι και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το πρώτο ματς.

Η πιθανή ενδεκάδα της Ελλάδoς
Καρνέζης, Τοροσίδης, Χολέμπας, Σιόβας, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου.

 Από την άλλη οι Ρουμάνοι ζουν και αναπνέουν γι' αυτό το ματς αφού θέλουν να επιστρέψουν σε τελική φάση του Μουντιάλ μετά από 16 χρόνια (το 1998 η τελευταία τους παρουσία).
Ο Πιτσούρκα έχει αρκετά προβλήματα και γι' αυτό θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα του σε σχέση με το πρώτο ματς.

Η πιθανή ενδεκάδα της Ρουμανίας
Ταταρουσάνου, Μάτσελ, Ρατ, Κίρικες, Γκοϊάν, Γκάρντος, Κότσις, Μαξίμ, Νικολίτσα, Στάνκου, Τανάσε, Μαρικά.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 21.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το MEGA και τον OTE TV