Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Όποιος αντέξει! Έρχεται η κάθαρση...



Γράφει ο Γιώργος Αγαλιώτης


Η πολιτική επικαιρότητα των τελευταίων ημερών δεν αξίζει ούτε σχολιασμό. Ένα μεγάλο εύγε σε όλους για τη κατάντια μας.
Η πραγματική οικονομία πνέει τα λοίσθια και είναι θέμα χρόνου οι επόμενες καταρρεύσεις μόλις αρχίσουν να πέφτουν βροχή τα κατασχετήρια παντός είδους(για φορολογικά χρέη, ασφαλιστικές εισφορές και κάθε είδους χαράτσια).
Οι ξένοι επενδυτές βλέπουν τα φτιαγμένα νούμερα και σπεύδουν να τοποθετηθούν και καλά κάνουν.Το βραχυπρόθεσμο 'στόρυ' μπορεί να φέρει υπεραξίες.
Οι περιβόητες μεταρρυθμίσεις γίνονται με ρυθμό χελώνας με αποτέλεσμα το φώς στο τούνελ να φαντάζει όλο και πιο απόμακρο.
Όλοι σπεύδουν να προστατεύσουν το 'ιερό δημόσιο τέρας' ενώ άλλοι μετά από πέντε συναπτά έτη ύφεσης με μεγέθη που αντιστοιχούν σε πολεμική σύρραξη, ανακαλύπτουν την 'Αμερική'.
Είμαστε στο σημείο που κινδυνεύει να χαθεί(αν δεν έχει χαθεί ήδη)εκτός της δημιουργημένης με κόπο περιουσίας και η προσωπική αξιοπρέπεια και περηφάνια εκατομμυρίων συμπολιτών μας που δραστηριοποιούνται στον ιδιωτικό κυρίως τομέα της οικονομίας προς όφελος των 'πολιτικών πελατών' κάθε είδους και παράταξης.
Restart μη περιμένετε,δε θάρθει παρά μόνο αν βάλουμε όλοι μας μυαλό και αποφασίσουμε να δώσουμε ένα τέλος στο Γολγοθά, εφαρμόζοντας πραγματική δημιουργική καταστροφή σε όλα ανεξαιρέτως τα θεσμικά πεδία.
Μόνη λύση πλέον η επικέντρωση στο βιοπορισμό πάση θυσία για όσους αντέξουν έως το τέλος.
Η ώρα της επόμενης κάλπης(δεν έχει σημασία αν θα είναι εθνική ή περιφερειακή) κοντεύει, είναι πολύ κοντά χρονικά.
Τα αποτελέσματα να είστε σίγουροι πως θα είναι 'χαστούκι' για όλους όσους καιρό τώρα μας κοροϊδεύουν 'αφ΄υψηλού', μοιράζοντας υποσχέσεις και λεφτά που δεν υπάρχουν ή λεφτά από δημεύσεις περιουσιών που δημιουργήθηκαν με κόπο και υστέρημα και όχι από 'λαμογιές' ή 'βόλεμα'.
Η ώρα της κρίσης θα έλθει νομοτελειακά.
Η κάθαρση θα συντελεσθεί υποχρεωτικά γιατί απλά τα νούμερα δε βγαίνουν!
Όσο το τραβούν μακρύτερα τόσο χειρότερα για όλους μας.
Όσο πιο πολύ αργεί η ώρα της τόσο πιο βαρύς θα είναι ο 'πέλεκυς'.
Υπομονή λοιπόν και προπαντός ένα μεγάλο όχι στη λήθη.
Γιατί το μεγάλο μας πρόβλημα ως λαού είναι αυτό ακριβώς.
Ξεχνούμε εύκολα,παρασυρόμαστε από τα μεγάλα λόγια και λησμονούμε να τιμωρήσουμε πραγματικά (με τη ψήφο μας) όσους συνεχίζουν απτόητοι να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες μας ,οδηγώντας έναν περήφανο λαό στην ανείπωτη φτώχεια, τη μιζέρια και τον εξευτελισμό!

logiastarata.gr