Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Μάχες σε Ροζενά, Κιάτο και Άσσο στην στην Α2 Κατηγορία Κορινθίας.


Με τους αγώνες της 7ης αγωνιστικής συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο και το πρωτάθλημα στην Α2 Κατηγορία Κορινθίας. Η έναρξη της αγωνιστικής γίνεται στις 3 το απόγευμα στο Αγγελόκαστρο όπου ο ουραγός Αετός θα προσπαθήσει για την πρώτη του νίκη απέναντι στην Πρόοδο Αγίου Βασιλείου.
Η αγωνιστική συνεχίζεται την Κυριακή όπου και περιλαμβάνει το ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στον Πανευρωστινιακό καί τον Ηρακλή Λεχαίου, που γίνεται στα Ροζενά, με τους Ευρωστίνιους να θέλουν το τρίποντο για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.
 Ένα επίσης ντέρμπι διεξάγεται στο Κιάτο, αναμεσα στη Θύελλα Κάτω Δινηνιού και στον Α.Ο. Σολομού.
Εκτός από τα ντέρμπι στα Ροζενά και στο Κιάτο , υπάρχει και η "μάχη" ανάμεσα στις γειτονικές ομάδες της Προοδευτικής Περιγιαλίου και του Ολυμπιακού Άσσου, στην κοινή τους έδρα το γήπεδο του Άσσου. Ο πρωτοπόρος Τενεάτης υποδέχεται στα Αθίκια τον Άρη Αρχαίας Κορίνθου, την ίδια ώρα που η Κόρινθος ΄06 φιλοξενείται στη Στιμάγκα από τους Νέους. Ο Ισσθμιακός στο "ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΕΦΑΣ" μάχεται με τον ΑΟ Ζευγολατιού, ενώ ο Αετός στο Κρυονέρι θα επιδειώξη την δεύτερη νίκη για να αποφύγει από την επικήνδυνη ζώνη κόντρα στον Εθνικό Ξυλοκερίζης.

Η 7η αγωνιστική
09-11-13/15:00
ΑΕΤΟΣ ΑΓΓ/ΣΤΡΟΥ - ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓ.ΒΑΣ.
10-11-13/15:00
ΑΟ ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ - ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ - ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ
ΘΥΕΛΛΑ Κ.ΔΙΜΗΝ. - ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ
ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ - ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06
ΤΕΝΕΑΤΗΣ - ΑΡΗΣ ΑΡΧ.ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛ.