Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Ο Αστέρας Δερβενίου 2 - 0 "έβγαλε" έξω από το Κύπελλο τον Πέλοπα Κιάτου

 Πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Κορινθίας πέτυχε σήμερα, ο Αστέρας Δερβενίου, καθώς στο "ΚΩΣΤΑΣ ΒΥΖΑΣ" επεβλήθει με 2 - 0 του Πέλοπα Κιάτου και τον απόκλεισε στην Γ' ΄φαση της διοργάνωσης. Τα τέρματα του Αστέρα σημείωσαν ο Αντωνόπουλος και ο νεαρός Λιθοξόου.
 Στο γήπεδο των Εξαμιλίων που χρησιμοποιεί ως έδρα , λόγω τιμωρίας, ο Ολυμπιακός Λουτρακίου με σκόρερ τον Μπαστούνη, λίγο πριν το φινάλε του α' μέρους, απέκλεισε με 1 - 0 τον Ηρακλή Ξυλοκάστρου που στην επανάληψη ειχε δοκάρι με τον Κρισάφη.
 Γκολ με το τσουβάλι έπεσαν, όλα κατά το πρώτο ημιχρόνιο, στο Κιάτο, όπου η Αναγέννηση επικράτησε άνετα με γκολ των Θανάση, Σπυρόπουλου και Κόρρο, με 4 - 1 επί του Ισθμιακού που
μείωσε προσωρινά (2 -1) με γκολ του Γεωργίου.
Άντετη ηταν και η επικράτηση με 4 - 0 στα Αθίκια του Τενεάτη επί των Νέων Στιμάγκας και είναι η μόνη ομάδα πλην της Α1 κατηγορίας, που συνεχίζει στον θεσμό. Δύο γκολ πέτυχε ο Παύλος Οικονόμου και από ένα οι Κώστας και Νίκος Τζαναβάρας.

Συνοπτικά τα σημερινα  αποτελέσματα:
Τενεάτης - Νέοι Στιμάγκας 4-0
Ολυμπιακός Λουτρ. - Ηρακλής Ξυλ. 1-0
Αναγέννηση - Ισθμιακός 4-1
Αστέρας Δερβ. - Πέλοπας 2-0


Τα αποτελέσματα της Γ' φάσης του Κυπέλλου
Ατρόμητος Χιλιομοδίου - Πανευρωστινιακός 5 - 0
Κύψελος - Ελλάς Βέλου 0 - 2
Αγ. Θεόδωροι - Θύελλα Πετρίου 0 - 0 (4-5 πεν)
Παννεματικός - ΑΟ Σολωμού 2 - 1
Τενεάτης Αθικίων- Νέοι Στιμάγκας 4 - 0
Ολυμπιακός Λουτρακίου – Ηρακλής Ξυλοκάστρου 1 - 0
Αναγέννηση Κιάτου - Ισθμιακός 4 - 1
Αστέρας Δερβενίου - Πέλοπας Κιάτου 2 - 0

Η 8αδα
Στην προημιτελική φάση συνεχίζουν οι εξής ομάδες: Αστέρας Δερβενίου, Ατρόμητος Χιλιομοδίου, Ελλάς Βέλου, Θύελλα Πετρίου, Παννεμεατικός, Ολυμπιακός Λουτρακίου, Αναγέννηση Κιάτου και Τενεάτης Αθικίων