Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ Ν.Δ. ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ Π.Ε. ΤΗΣ Ν.Δ. κ. Α. ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΑΤΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ "ΣΤΗΡΙΖΩ"

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=40fc3ecc9e&view=att&th=1410276163f2b08e&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P8jwSnQG1R5bBsQuUL9P8qf&sadet=1378737229162&sads=SjxWYT82ujZw65tZOJDUKfeJBbI
 
Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας με επικεφαλής το γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Ανδρέα Παπαμιμίκο και το γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Θανάση Μπούρα, επισκέφθηκαν σήμερα την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος και παρέδωσαν ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, υλικό για μαθητές στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Στηρίζω».

Αμέσως μετά, ο κ. Ανδρέας Παπαμιμίκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η στήριξη των συμπολιτών μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη αποτελεί για μας μία από τις βασικές μας προτεραιότητες.
Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας “ΣΤΗΡΙΖΩ”, κάναμε σήμερα ένα ακόμη βήμα.
Παραδώσαμε στην Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος σχολικό υλικό που συγκεντρώσαμε από προσφορές βουλευτών και στελεχών μας, τιμώντας με τον τρόπο αυτό ανθρώπους που κάνουν παιδιά, σε μια περίοδο που η υπογεννητικότητα καλπάζει.
Απόφαση μας είναι να συνεχίσουμε συστηματικά το επόμενο διάστημα τις δράσεις αλληλεγγύης, προσφέροντας ανάσες ανακούφισης στους πιο αδύναμους.
Είναι έκφραση του νέου κοινωνικού πατριωτισμού, που έχει ανάγκη η χώρα μας, προκειμένου να ξεπεράσει τον τελευταίο δύσκολο κάβο, πριν την επιστροφή στην ανάπτυξη».