Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Απίστευτη ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Υπάλληλος των φυλακών ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ αντί για σκοπιές παίζει πόκερ στη παράνομη χαρτοπαικτική του λέσχη - φωτογραφίες ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

 

ΠΡΟΣ :
-ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
-ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
-Γ.Γ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
-ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ
-ΤΜΗΜΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΛ.ΑΣ
-ΣΩΜΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
-ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Με την παρούσα καταγγέλλουμε τον υπάλληλο εξωτερικό φρουρό του υπουργείου Δικαιοσύνης κ. ΒΑΤΣΙΝΕΑ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ για την άκρως παράνομη και τη  αντί-υπηρεσιακή συμπεριφορά του...
εντός και εκτός της υπηρεσίας του.
Συγκεκριμένα,ο άνωθεν υπάλληλος κατά παράβαση του υπαλληλικού κώδικα αντί να εργάζεται σε καθήκοντα εξωτερικού φρουρού  στην φυλακή κορυδαλλού που ανήκει οργανικά έχει αποσπαστεί στην φυλακή ανηλίκων του Αυλώνα και δεν εμφανίζεται σχεδόν πότε στην υπηρεσία του με την ανοχή και τις ευλογίες των προϊσταμένων του.Είναι αξιοσημείωτο ότι στην φυλακή του Αυλώνα παραμένει και ενώ έχει λήξει η απόσπαση του.
Όμως ο καταγγελόμενος υπάλληλος έχει τους λόγους του που δεν εμφανίζεται στην υπηρεσία του και αυτοί ακούν στον όνομα της ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ που βρίσκεται στον Κορυδαλλό και επί της οδού ΑΒΕΡΩΦ 28.
Η χαρτοπαικτική αυτή λέσχη ανήκει στον κ. ΒΑΤΣΙΝΕΑ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ και έχει το θράσος να την διαφημίζει μέσω της σελίδας του  της κοινωνικής δικτύωσης στο FACEBOOK!(ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ)
Eίναι αξιοσημείωτο ότι η φωτογραφία που έχει στον προσωπικό του λογαριασμό παρέμπει σε νονό της νύκτας και όχι σε δημόσιο  ένστολο υπάλληλο του υπουργείου δικαιοσύνης.(ΣΥΝΝΗΜΕΝΟ)
Η διαφήμιση της χαρτοπαικτικής λέσχης του κ. ΒΑΤΣΙΝΕΑ τελεί σε καθημερινή βάση από την σελίδα του στο facebook  καθώς και η παρουσία του σε αυτή είναι καθημερινή και ανελλιπής με την ανοχή των προϊσταμένων του στην υπηρεσία.(ΣΥΝΝΗΜΕΝΑ)
Επειδή η συμπεριφορά του όχι μόνο δεν συνάδει με την υπηρεσιακή του ιδιότητα αλλά τελεί σε πλήρη παρανομία που προβλέπεται και τιμωρείται από τον ποινικό και πειθαρχικό κώδικα και χρήζει  οικονομικού ελέγχου από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Ο καταγγελόμενος υπάλληλος με περίσσιο θράσος διαδίδει ότι έχει την πλήρη ;;;) κάλυψη της ηγεσίας του υπουργείου δικαιοσύνης....
Για όλους του λόγους αυτούς ζητάμε με την παρούσα να ελεγχθεί και να τιμωρηθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και απορούμε πως αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα αυτεπάγγελτα...
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΩΡΕΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΑΥΛΩΝΑΣ
ΑΥΛΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 1/9/2013

 http://dagkonei.blogspot.gr/2013/09/blog-post_1198.html