Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Η ΑΕΚ σώθηκε, ο Βιντιάδης παίρνει την ΠΑΕ

vidiadis1
Η ΑΕΚ ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, φαίνεται να κερδίζει την… παρτίδα της παραμονής στην κατηγορία και πλέον η οικογένεια Βιντιάδη μπορεί να νιώθει πιο άνετα. Πως δεν θα χαθούν δηλαδή ολοσχερώς τα χρήματα που θα βάλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ.
Εξάλλου αυτό έχει αρχίσει να διαφαίνεται από τις κουβέντες του Δημήτρη Βιντιάδη με τους παράγοντες της Ένωσης μετά τον αγώνα της με τον Πανιώνιο. Με τη νίκη αυτή ουσιαστικά ΑΕΚ εξασφάλισε την παραμονή της, θα είναι και του χρόνου στη Σουπερλίγκα και συνεπώς δεν υπάρχει ο κίνδυνος του «κραχ».
Μοναδικός όρος που έχει θέσει ο Βιντιάδης είναι η ρύθμιση των δόσεων προς το Δημόσιο, καθώς υποστηρίζει πως το πλάνο που έχει καταρτίσει δεν περιλαμβάνει την πληρωμή μηνιαίας δόσης ύψους 650.000 ευρώ.
Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου λοιπόν ο Δημήτρης Βιντιάδης αναμένεται να μπει στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Οσο για τον Κιθ Χάρις; Στην περίπτωσή του τα πράγματα είναι μπερδεμένα, καθώς η εταιρεία επενδύσεων που έχει εμφανίσει ως ενδιαφερόμενη για τις μετοχές της ΠΑΕ ΑΕΚ, βρίσκεται υπό καθεστώς εκκαθάρισης και πτώχευσης!

reporter