Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

“Ο Μοχάμεντ Άλι βρίσκεται στα χέρια του Θεού”…

Muhammad-Ali
Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας “Sun”, o Μοχάμεντ Άλι, ο μεγαλύτερος πυγμάχος όλων των εποχών αλλά και μια εμβληματική προσωπικότητα που επηρέασε την αμερικανική και όχι μόνο κοινωνία, δίνει την τελευταία και πιο σημαντική μάχη της ζωής του.
Ο αδελφός του άλλοτε Κάσιους Κλέι, ο οποίος δεν πήγε στο Βιετνάμ και ασπάστηκε τον ισλαμισμό, αλλάζοντας το όνομά του σε Μοχάμεντ Άλι, σε εποχές που χρειαζόταν… περίσσευμα κουράγιου για να κάνει κάποιος κάτι τέτοιο, δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα ότι η ήδη ταλαιπωρημένη υγεία του έχει επιβαρυνθεί περισσότερο.
“Τα πράγματα δεν είναι καλά. Είναι πολύ άρρωστος. Δεν ξέρω αν θα αντέξει κάποιους μήνες ή μερικές μέρες. Δεν ξέρω αν θα φτάσει μέχρι το καλοκαίρι. Βρίσκεται στα χέρια του Θεού”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο αδελφός του Μοχάμεντ Άλι.
Ο Άλι εδώ και πολλά χρόνια έχει προσβληθεί από την ασθένεια Πάρκινσον, και η τελευταία δημόσια εμφάνισή του, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το καλοκαίρι του 2012, έδειξε ότι η υγεία του έχει επιβαρυνθεί.

ysterografa.gr