Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Λοβέρδος: Ο Τσίπρας στρέφεται κατά της Ελλάδας

Andreas-Loverdos
Την άποψή του ότι η απεμπλοκή της Ελλάδας από το Μνημόνιο θα πρέπει να γίνει στρατηγικός στόχος των κυβερνήσεων της χώρας για τα επόμενα χρόνια, διατυπώνει ο Ανδρέας Λοβέρδος με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”.
Το πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και άλλοτε στενός συνεργάτης και πολιτικός σύμμαχος του Ευάγγελου Βενιζέλου ακολουθεί πλέον την προσωπική διαδρομή του με τη ΡΙΚΣΣΥ, και προσπαθεί να διαμορφώσει μια συγκεκριμένη και ξεκάθαρη πολιτική ατζέντα, ώστε να προσελκύσει κοινωνικά ρεύματα.
Τίτλος του άρθρου του Ανδρέα Λοβέρδου στο “Έθνος της Κυριακής” είναι “Ο οδικός χάρτης για την απεμπλοκή”, και εκεί ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων θα θέσει εκ των πραγμάτων ως στρατηγικό στόχο της χώρας για την επόμενη τριετία την απεμπλοκή από το Μνημόνιο.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος παρουσιάζει ιστορικά και διεθνή παραδείγματα, ενώ δεν παραλείπει να εξαπολύσει και επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τις πρόσφατες επαφές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
“Όσα λέει και κάνει ο κ. Τσίπρας αποτελούν δυσάρεστη έκπληξη. Τα επιχειρήματα του στρέφονται ουσιαστικά κατά της Ελλάδα και της Ευρώπης”, σημειώνει με έμφαση ο Αλέξης Τσίπρας.

ysterografa.gr