Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Στον Εισαγγελέα Εφετών δυο εκ των συλληφθέντων της Κοζάνης

sillipsi1000
Στον Εισαγγελέα Εφετών θα οδηγηθούν το απόγευμα οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες για τις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης.
Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, όπου έφτασαν τα ξημερώματα και κρατούνται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία συνεχίζει την προανάκριση για εμπλοκή τους σε τρομοκρατικές ενέργειες.
Στον εισαγγελέα Εφετών θα οδηγηθούν ο Ιωάννης Μιχαηλίδης, 25 χρόνων και ο Δημήτρης Πολίτης, 22 χρόνων, προκειμένου να εκτελεστούν τα εντάλματα σύλληψης που εκκρεμούσαν σε βάρος τους για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».
Οι Ανδρέας-Δημήτριος Μπουρζούκος, 24 ετών και Νικόλαος Ρωμανός, 20 ετών θα παραμείνουν στην Αντιτρομοκρατική, όπου εξετάζονται.
Εν τω μεταξύ, έξω από την ΓΑΔΑ βρίσκονται από το πρωί συγγενείς των νεαρών, ενώ η μητέρα του Μπουρζούκου, η οποία είναι γιατρός του ΕΚΑΒ, κατήγγειλε το γεγονός ότι οι συλληφθέντες κακοποιήθηκαν, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δόθηκαν στην δημοσιότητα.
Από την Αστυνομία διευκρινίστηκε ότι οι συλληφθέντες χτυπήθηκαν κατά την «δυναμική επιχείρηση» που έγινε στο βαν στο οποίο επέβαιναν μετά την ληστεία γιατί προέβαλαν αντίσταση.

ysterografa.gr