Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕ​ΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ​Σ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΕΡΙ ΔΗΘΕΝ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟ​Υ NON PAPER ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ​Σ


Απάντηση του Γραφείου Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας στις γελοιότητες των κ.κ. βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Δρίτσα, Κοντονή και Κωνσταντοπούλου, περί δήθεν χαλκευμένου non paper της Νέας Δημοκρατίας και στις απειλές εναντίον δημοσιογράφων:

«Έτσι είναι η Ζωή και πώς να την αλλάξεις…
Την πρώτη κιόλας ημέρα συνεδριάσεως της Επιτροπής Προκαταρκτικής Εξέτασης της Βουλής για τον κ. Παπακωνσταντίνου, και μάλιστα με αντικείμενο διαδικαστικά ζητήματα, οι μετέχοντες σε αυτή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ πρόλαβαν και φαντάστηκαν:
“Νon paper, κυβερνητικά χαλκεία εντός του Κοινοβουλίου, χειραγώγηση, αποπροσανατολισμό, παραπληροφόρηση, συσκότιση, συγκάλυψη, κουτόχορτο, πλαστογράφους”….
Ισοπεδώνουν την αλήθεια, ως συνήθως.
Προσβάλλουν με αισχρά και γελοία ψεύδη κόμματα, θεσμούς, διαδικασίες, επαγγελματίες δημοσιογράφους, ως συνήθως.
Συκοφαντούν τους πάντες, ως συνήθως.
Αποδεικνύουν, δυστυχώς, ότι … έτσι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ εσωτερικού, και πώς να τον αλλάξεις...!»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ​Σ - ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΑΤΕ 1

Το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
 
«Με την τελευταία ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Εσωτερικού, είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας υιοθετεί πλήρως τις δηλώσεις του βουλευτή του κ. Καραγιαννίδη περί μονομερούς διαγραφής του χρέους, άμεσης εξόδου από το ΝΑΤΟ και κρατικοποιήσεων οργανισμών.
ΣΥΡΙΖΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ – ΣΥΡΙΖΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ σημειώσατε 1».